- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Алатката ти е VirtualDub. Еве туторијалче на англиски.Ми треба некој програм за обработка на видео, односно за кратење. Итно ми е. Хееелп
Алатката ти е VirtualDub. Еве туторијалче на англиски.Ми треба некој програм за обработка на видео, односно за кратење. Итно ми е. Хееелп
Поздрав
не бев сигурнен каде да го пишам ова така да ако утнав извинете :smir:
сакам да прашам
Што се тоа mainframe датабази???
мало објаснување ако може бидејќи преку гооглање тешко иде :uvo:
Фала многу
database - база на податоци, а не датабаза. Веројатно знаеш што е тоа.any1? :icon_frow:icon_frow:icon_frow
Итно ми треба име на програма со која би можел да кратам делови од мп3-ка, и истите да ги снимам во таков формат. Ениуан?
инсталирај ги во компјутеротБоби[Мкд];3263478 напиша:Како да стам македонски фонт во word, ги имам на Cd ама незнам да ги стам?
:pos2:ХЕЛП!:pos2:
Можеш и со Nero Wave Editor. Го имаш во неро пакетот, ако имаш инсталирано. Боза е:wink:Итно ми треба име на програма со која би можел да кратам делови од мп3-ка, и истите да ги снимам во таков формат. Ениуан?
Sound Forge за тоа ти е најдобра.
Се снајдов, ископав на Гугл едно интересно мало и лесно за употреба програмче. Освен што можам да сечам делови од песни, можам и да ги конвертирам во какви сакам формати...Можеш и со Nero Wave Editor. Го имаш во неро пакетот, ако имаш инсталирано. Боза е:wink:
Ти формат да не си лупнал?Вака,ми падна видоустот вчера,од вируси ми пишеше NTLDR MISSING кога ќе го пуштав,но бидејќи имав некои филмови,песни и слчично во c си реков да пробам да го вметнам некако тој фајл што недостига.
Од кај еден другар го зедов cd-то Windows Rescue Media Bootable,и успеав да го вметнам фајлот,компјутерот се се пушти и сите инсталирани програми стојат но сите други фајлови од харддисковите C и D се избришани а во D имав многу многу важни работи што ми требаат е сега кажете некое решение да ги вратам фајловите ве молам.
И уште ова кога ке го стартовам виндоусот ми пиши inavlid boot.ini и се пушта нормално?
Помошш ве молам оти нервозен сум 500 побрзо,незнам дали да го преинсталирам xp или со ова цд за system recovery да правам нешто?
GOMPlayerНекој програм за гледање филмчиња (од dvd до divx и се измеѓу - пред нив и зад нив) шо чита и преводи .srt а да не е BS Player пошо многу е грд?
Не е до тебе проблемот,и кај мене истото излегва.Зошто овие 2дена не бива да флевам на бакадар ? што е работата.. главниот на бакадар вели дека било до мене ..
еве ви слика и кажете зошто не отвара.