Помош, софтверски проблеми и совети

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Ако гледаш со BS Player го пушташ филмот со преводот и десен клик Преводи>примарен>подесување на превод>Фонт и намести Cyrilic :)
Е сеа е ОК. Фала Тимче, да си ми жив и здрав и уште 100 титули со Јуве да дочекаш. Не го знаев ова, сеа го знам и фала уште еднаш.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Е сеа е ОК. Фала Тимче, да си ми жив и здрав и уште 100 титули со Јуве да дочекаш. Не го знаев ова, сеа го знам и фала уште еднаш.
Мило ми е што ти помогнав се надевам дека ќе ги дочекаме титулите заедно.:juve: Унаку човек се учи додека е жив :smir:

V

Viktor g

Гостин
Наместо да одиш Extract Here иди на Open, се случува понекогаш да го пишат пасвордот внатре - од десна страна.
! C:\Documents and Settings\Korisnik\Desktop\Viktor\M.N.P-Ribi_od_niva.part1.rar: CRC failed in the encrypted file M.N.P-Ribi od niva.avi (wrong password ?)
eve sto pisuva probav se sto mi tekna za pasvord ama sekogas izleguva ova:toe:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Го форматирав комот,имав Вин ХП и кладов 7(по кузнет кој пат инсталирам сам виндоус) и сега ми излегвит да си одберам Виндоус 7 или Eairlier copy of Winodws,не знам зошто излегвит предходниот виндоус а го фоматирав(ако одам во eairlier copy of windows ништо не изегвит ништо само црна слика си сејт) ,го форматирав LD (C:),a vo LD (D:) имам само игри и програми,никогаш не сум инсталирал виндоус или неш др во него.ЧАРЕ!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Го форматирав комот,имав Вин ХП и кладов 7(по кузнет кој пат инсталирам сам виндоус) и сега ми излегвит да си одберам Виндоус 7 или Eairlier copy of Winodws,не знам зошто излегвит предходниот виндоус а го фоматирав(ако одам во eairlier copy of windows ништо не изегвит ништо само црна слика си сејт) ,го форматирав LD (C:),a vo LD (D:) имам само игри и програми,никогаш не сум инсталирал виндоус или неш др во него.ЧАРЕ!
1. Properties на Computer
2. Од лево одбери Advanced System Settings
3. Оди во табот Advanced
4. Доле кај Startup and recovery кликни Settings
5. Во Default operating system одбери кој да се уклучува
6. Одштиклирај ги тие две под него
7. Стисни ОК
8. Толку

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346