Помош, софтверски проблеми и совети

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
И сеа чаре ? :P
Друга тастатура.... или смени ги местата на копчињата.
А толку ли ти прават проблем копчињата?

И онака (100%) користиш MSN, Skype, FB..... користи уште малку и ќе се научиш убаво да пишуваш со тастатура и нема да имаш потреба да ги ја гледаш тастатурата додека куцаш на неа.

Член од
23 мај 2009
Мислења
22
Поени од реакции
1
И сеа чаре ? :P
Eve kako sto ti kaza Fanov na SAW .. ne e nisto strasno.. koristi ja taka.

Nego nekoj da mi pomognese mene .. samo sto sfativ deka otkako ke raboti kompjuterot podolgo vreme mi se desava da pocnat da mi se messat bukvite so gi pisuvam i da me zaebava tastaturata da ne se stiskaat ili zaglavuvaat ( ne fizicki) shift i enter kopcinjata.... epten tapa problem .. izgleda kako da e nesto hardwersko ama .. so znam .. i da kupiv nova tastatura i napraviv format i pak isto .. hmm .. pomos ?

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Друга тастатура.... или смени ги местата на копчињата.
А толку ли ти прават проблем копчињата?

И онака (100%) користиш MSN, Skype, FB..... користи уште малку и ќе се научиш убаво да пишуваш со тастатура и нема да имаш потреба да ги ја гледаш тастатурата додека куцаш на неа.
Не ја користам за тоа , тоа е иронијата :pos2: нвм ја сум глуп :pos2:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Eve kako sto ti kaza Fanov na SAW .. ne e nisto strasno.. koristi ja taka.

Nego nekoj da mi pomognese mene .. samo sto sfativ deka otkako ke raboti kompjuterot podolgo vreme mi se desava da pocnat da mi se messat bukvite so gi pisuvam i da me zaebava tastaturata da ne se stiskaat ili zaglavuvaat ( ne fizicki) shift i enter kopcinjata.... epten tapa problem .. izgleda kako da e nesto hardwersko ama .. so znam .. i da kupiv nova tastatura i napraviv format i pak isto .. hmm .. pomos ?
Да не ти прегрева компјутерот?
Или па фаличен Windows...

Член од
22 јули 2009
Мислења
58
Поени од реакции
2
зошто ова се случува? некаде во период од секоја една или две недели се случува ова.откако ќе се појави ништо не функционира и мора рестарт, ве молам помогнете ми.

Член од
23 мај 2009
Мислења
22
Поени од реакции
1
Hmmm e ova e veke nesto cudno ... ednas nedelno ili na 2 nedeli toa se sluciva .. probaj da razmislis kako tocno se slucuva .. pod koi okolnosti .. zosto stvarno e cudno da se slucuva samo nekoga vo mesecot ... inace sega ne mozam da ti pomognam .. mozam samo da pogagam sto e .. ama nemozam da kazam nisto produktivno .. :(

Hmmm koga ke razmislam podobro .. kade zivees .. da ne imas problemi so strujata ? preoptovaruvanje .. ili slaba struja ili bilo sto ??

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
зошто ова се случува? некаде во период од секоја една или две недели се случува ова.откако ќе се појави ништо не функционира и мора рестарт, ве молам помогнете ми.
Зачисти си го компјутерот (куќиштето) и посебно внимание обрзни на графичката. Види кулерите на неа дали се сјебани, дали бучат, дали убаво вртат, дали убаво е наместена графичката....

Член од
22 јули 2009
Мислења
58
Поени од реакции
2
Зачисти си го компјутерот (куќиштето) и посебно внимание обрзни на графичката. Види кулерите на неа дали се сјебани, дали бучат, дали убаво вртат, дали убаво е наместена графичката....
лаптоп е ова, и се случува кога ќе се преоптовари компјутерот, има процесор АМД X2 1.8Ghz RAM 4GB graficka nvidia geforce 7000m

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
лаптоп е ова, и се случува кога ќе се преоптовари компјутерот, има процесор АМД X2 1.8Ghz RAM 4GB graficka nvidia geforce 7000m
Си пробал ли со формат оти и кога се форматира компјутерот се преоптаварува процесорот ако на формат не прави проблем тогаш е црви вируси и слични работи

Член од
22 јули 2009
Мислења
58
Поени од реакции
2
Си пробал ли со формат оти и кога се форматира компјутерот се преоптаварува процесорот ако на формат не прави проблем тогаш е црви вируси и слични работи
немам направено никаков формат, преинсталиран е досеа 3 пати од ко се појавува ова . јас претпоствувам дека можи графичката да биди проблем

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
немам направено никаков формат, преинсталиран е досеа 3 пати од ко се појавува ова . јас претпоствувам дека можи графичката да биди проблем
Како тоа, не си направил ФОРМАТ а си ПРЕИНСТАЛИРАЛ???

Го стави цедето и само REINSTALL лупна? Ако е така, ништо не си направил. Пробај со ФОРМАТ.

И ако знаеш/можеш зачисти ги кулерите на лаптопот.

Kajgana Shop

На врв Bottom