- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 593
- Поени од реакции
- 28
Извини не сум загледал.Му кажав:wink: Погледни малку нагоре:smir:
Извини не сум загледал.Му кажав:wink: Погледни малку нагоре:smir:
И сеа чаре ?Coveku imas germanska tastatura .. za niven pazar tie taka pisuvaat...
Друга тастатура.... или смени ги местата на копчињата.И сеа чаре ?
Eve kako sto ti kaza Fanov na SAW .. ne e nisto strasno.. koristi ja taka.И сеа чаре ?
Не ја користам за тоа , тоа е иронијата :pos2: нвм ја сум глуп :pos2:Друга тастатура.... или смени ги местата на копчињата.
А толку ли ти прават проблем копчињата?
И онака (100%) користиш MSN, Skype, FB..... користи уште малку и ќе се научиш убаво да пишуваш со тастатура и нема да имаш потреба да ги ја гледаш тастатурата додека куцаш на неа.
Да не ти прегрева компјутерот?Eve kako sto ti kaza Fanov na SAW .. ne e nisto strasno.. koristi ja taka.
Nego nekoj da mi pomognese mene .. samo sto sfativ deka otkako ke raboti kompjuterot podolgo vreme mi se desava da pocnat da mi se messat bukvite so gi pisuvam i da me zaebava tastaturata da ne se stiskaat ili zaglavuvaat ( ne fizicki) shift i enter kopcinjata.... epten tapa problem .. izgleda kako da e nesto hardwersko ama .. so znam .. i da kupiv nova tastatura i napraviv format i pak isto .. hmm .. pomos ?
Ne be kakbo pregrevanje.. 2 meseci e .... se raboti kako sto treba.. ne ni do windowsot .. i na stariot xp me zezase .. i sea na noviov 7ca windows pak ..Да не ти прегрева компјутерот?
Или па фаличен Windows...
Coveku imas germanska tastatura .. za niven pazar tie taka pisuvaat...
Еве чаре, со 3 слики објаснето во 10 чекориИ сеа чаре ?
Зачисти си го компјутерот (куќиштето) и посебно внимание обрзни на графичката. Види кулерите на неа дали се сјебани, дали бучат, дали убаво вртат, дали убаво е наместена графичката....зошто ова се случува? некаде во период од секоја една или две недели се случува ова.откако ќе се појави ништо не функционира и мора рестарт, ве молам помогнете ми.
лаптоп е ова, и се случува кога ќе се преоптовари компјутерот, има процесор АМД X2 1.8Ghz RAM 4GB graficka nvidia geforce 7000mЗачисти си го компјутерот (куќиштето) и посебно внимание обрзни на графичката. Види кулерите на неа дали се сјебани, дали бучат, дали убаво вртат, дали убаво е наместена графичката....
Си пробал ли со формат оти и кога се форматира компјутерот се преоптаварува процесорот ако на формат не прави проблем тогаш е црви вируси и слични работилаптоп е ова, и се случува кога ќе се преоптовари компјутерот, има процесор АМД X2 1.8Ghz RAM 4GB graficka nvidia geforce 7000m
немам направено никаков формат, преинсталиран е досеа 3 пати од ко се појавува ова . јас претпоствувам дека можи графичката да биди проблемСи пробал ли со формат оти и кога се форматира компјутерот се преоптаварува процесорот ако на формат не прави проблем тогаш е црви вируси и слични работи
Како тоа, не си направил ФОРМАТ а си ПРЕИНСТАЛИРАЛ???немам направено никаков формат, преинсталиран е досеа 3 пати од ко се појавува ова . јас претпоствувам дека можи графичката да биди проблем