Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Пост од Bojan_rnr :
Сидс се луѓе кои вршат seeding на торентот, односно вршат аплоад на торентот за да можат други луѓе да го симнат. Ако има повеќе сидс најчесто и даунлоадот е побрз иако не мора да значи бидејки може да се лимитира брзината. Ако си забележал после симнувањето на торентот во статус ти пишува SEEDING, тоа значи дека ти вршиш upload на торентот.
Leechers = Тие што го зимаат/download-ираат торентот
Peers = Seeders и Leechers заедно/вкупно

мала исправка

А тоа аплоадирањето ми зема мене од сообраќајот? Оти ако го надминам лимитот пребавно се спушта (2-3 кб/с)

А тоа аплоадирањето ми зема мене од сообраќајот? Оти ако го надминам лимитот пребавно се спушта (2-3 кб/с)
да ти зима, но аплоад не ти треба :)
па затоа :
2ldj2ft.jpg

местиш аплод максимум да биде 1kbps

Ok сега ми е јасно веке и прочитав на нет за него...

А коа ке го симнам Windows 7 RTM Final Build 7600 може ли да го налепам на овој да го репарирам или да форматирам перцепција повторно?

:хаха::хаха::хаха::хаха: Никој не забележа??? :pos2::pos2::pos2::pos2:

да ти зима, но аплоад не ти треба :)
па затоа :
2ldj2ft.jpg

местиш аплод максимум да биде 1kbps

и кај мене беше ограниено, ама слушнав нешто дека со тоа се мали и данлоадот, ша го ставив на неограничено. Не знам дали е до тоа ама во последно време навистина е побрз нетот..

Е да бе РЕЦЕПЦИЈА ;) Добар е човекот штом користи Форум Кајгана!!

ако имаш интернет од Т-Хоум тогаш и кога клаваш нешто на интернет (прајш upload) се трошит од месечниот лимит (10,25,100...гига)

Е да бе РЕЦЕПЦИЈА ;) Добар е човекот штом користи Форум Кајгана!!

Абе сега и вие....одма од прва.....остајте го, никој не се родил научен, дозволете до три лични па после мавајте сеир:kesa::helou:

Инсталирав Касперски антивирус 2010 бета верзија,но кајмене не го подржува,и кога сакам да го избришам неќе.Поробав и со Your Uninstaller! 2008,го избриша но сеуште е во копмјутерот,пробав и со Shift+Delete и ова ми покажува

Инсталирав Касперски антивирус 2010 бета верзија,но кајмене не го подржува,и кога сакам да го избришам неќе.Поробав и со Your Uninstaller! 2008,го избриша но сеуште е во копмјутерот,пробав и со Shift+Delete и ова ми покажува

Другар, еве ти линк со упатство од касперски, обрни внимание на вториот линк мислам дека ќе ти помогне:
http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208280246

http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463

Decki ... moze ke se povtoram so prasanje so nekoj drug, no...
Nekoj link , torrent za Windows 7? Ima?
Ako nesmee tuka , moze nekoja informacija na pp da prati nekoj?
Fala odnapred.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom