shema77
Borriello
- Член од
- 30 јули 2009
- Мислења
- 432
- Поени од реакции
- 7
Мислиш по cpu (ресурси)..таму да видам?Не не океј е тоа да го има на неколку места, него дали едно од нив пред да ти закочи компјутерот зема премногу ресурси?
Мислиш по cpu (ресурси)..таму да видам?Не не океј е тоа да го има на неколку места, него дали едно од нив пред да ти закочи компјутерот зема премногу ресурси?
Види на CPU ете и на пример дали има вредност некаде над 80 пред да ти закочи или цело време. Ако e тој случај еве јас како го решив проблемотМислиш по cpu (ресурси)..таму да видам?
ОК фала ќе го направам ова утре,но со ова се бриши svchost.exe или го заменуваш со нешто друго?Види на CPU ете и на пример дали има вредност некаде над 80 пред да ти закочи или цело време. Ако e тој случај еве јас како го решив проблемот
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2830139&postcount=585
Абе види во svchost.exe може да се крие и некој вирус. Ама во овој случај не бришеш ништо само fix :helou:ОК фала ќе го направам ова утре,но со ова се бриши svchost.exe или го заменуваш со нешто друго?
ОК ќе пробам обавезно утре и ќе ти кажам.П.С. имаш репутација од мене за помошта.Абе види во svchost.exe може да се крие и некој вирус. Ама во овој случај не бришеш ништо само fix :helou:
Ај пробај деновиве со ова па кажи што си направил.
Ивини брат но за даунлоад како да ги барам?fix_svchost,WindowsUpdateAgent30-x86.exe,WindowsXP-KB927891.exe да напишам на гугл?Линковите не работат.Абе види во svchost.exe може да се крие и некој вирус. Ама во овој случај не бришеш ништо само fix :helou:
Ај пробај деновиве со ова па кажи што си направил.
Да да јас така ги најдов низ гугл па ги аплоудирав за полесно да ги најдете. Сега за 2 минути ќе ги аплоудирам од ново па од кај сакаш симни гиОК ќе пробам обавезно утре и ќе ти кажам.П.С. имаш репутација од мене за помошта.
Ивини брат но за даунлоад како да ги барам?fix_svchost,WindowsUpdateAgent30-x86.exe,WindowsXP-KB927891.exe да напишам на гугл?Линковите не работат.
Прво CCleaner избриши моментални па http://www.driverscanner.com/staging/index.html
Па добро тоа е нубска работа од една страна ама од друга и затоа е добар бидејќи сам пронаоѓа.Леле уште колку глупости нема да видам во овој Windows...Ги избришав драјверите преку CCleaner и откако подигна од рестарт сам си најде драјвери и си ги инсталираше и сега не грчат...А 100 пати од прееска бришам драјвери и инсталирам никако неможев да го средам, а финтата била рестарт...Сепак фала за помошта...