Помош, софтверски проблеми и совети

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
да не знае некој програма за сателитска тв на компјутер.и ако сака нека даде линк да ја симнам и да ја инсталирам
??
ама да има многу програми и да ги отвара.АЈ ВЕ МОЛАМ

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
да не знае некој програма за сателитска тв на компјутер.и ако сака нека даде линк да ја симнам и да ја инсталирам
??
ама да има многу програми и да ги отвара.АЈ ВЕ МОЛАМ
тебе сигурно ти треба ПЕРСИЛ :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
шо е воа персил,каква програма е?
се шалам со персил од рекламава, кога го пишував постот таа одеше на телевизија и ме инспирираше:wink: Инаку ова е Revolu TV. Симни го, ова е тоа што го бараш!!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Момци кај се гледаше колку битен ми е системот,дали 32-битен или 64-битен ???

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Момци кај се гледаше колку битен ми е системот,дали 32-битен или 64-битен ???
Десен клик на my computer > properties > advanced > enviroment variables и долу во табот System variables ако пишува x86 тогаш е 32битен, ако пишува x64 тогаш е 64битен :)

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
Ако си на 7мица,десен клик на My Computer и ке ти пише во System Type 32/64 bit Operating System

XP-> Start->Run winmsd.exe,во System Summary најди го Procesor

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
абе ице хендрикс оти многу програми не ги отвара??
Пише channel is offlline?Дај убаво објасни шо треба да правам се убив од барање и никако да најдам сателитска.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ми треба помош ... кај другарка ми несака да се инсталира мснот, а несака ни Windows Installer ... почнува да се инсталира и одеднаш се гаси прозорчето. Има проблем и со страната на мајкрософт воопшто не и ја отвара и во google chrome пишува DNS error; Cannot find server; Oops! This link appears to be broken. А со мозилата кога пробува да ја отвори страната пишува Аdress not found; can't find server at wl.dlservse.microsoft.com (овој линк е за симнување на мсн); Check your network connection and DNS server settings.
Исто така кога пробува да отвори некои страни пример yahoo и се исклучува пребарувачот. Приметив и кога отвара Device Menager истото и се случува, се гаси самото од себе.
Ај ве молам ако знае некој да помогне :smir::smir::smir::smir:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ми треба помош ... кај другарка ми несака да се инсталира мснот, а несака ни Windows Installer ... почнува да се инсталира и одеднаш се гаси прозорчето. Има проблем и со страната на мајкрософт воопшто не и ја отвара и во google chrome пишува DNS error; Cannot find server; Oops! This link appears to be broken. А со мозилата кога пробува да ја отвори страната пишува Аdress not found; can't find server at wl.dlservse.microsoft.com (овој линк е за симнување на мсн); Check your network connection and DNS server settings.
Исто така кога пробува да отвори некои страни пример yahoo и се исклучува пребарувачот. Приметив и кога отвара Device Menager истото и се случува, се гаси самото од себе.
Ај ве молам ако знае некој да помогне :smir::smir::smir::smir:
За вас премногу проблеми од различни аспекти......
најсигурен и најкраткотраен лек...некое дете од комшилук ...и....формат на С..

Kajgana Shop

На врв Bottom