DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.571
- Поени од реакции
- 4.560
Фала еве сега ги скенирамCCleaner instaliraj i skenraj so nego da si gi iscistis temp fajlovite
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Фала еве сега ги скенирамCCleaner instaliraj i skenraj so nego da si gi iscistis temp fajlovite
тебе сигурно ти треба ПЕРСИЛ :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:да не знае некој програма за сателитска тв на компјутер.и ако сака нека даде линк да ја симнам и да ја инсталирам
??
ама да има многу програми и да ги отвара.АЈ ВЕ МОЛАМ
се шалам со персил од рекламава, кога го пишував постот таа одеше на телевизија и ме инспирираше:wink: Инаку ова е Revolu TV. Симни го, ова е тоа што го бараш!!!шо е воа персил,каква програма е?
Десен клик на my computer > properties > advanced > enviroment variables и долу во табот System variables ако пишува x86 тогаш е 32битен, ако пишува x64 тогаш е 64битенМомци кај се гледаше колку битен ми е системот,дали 32-битен или 64-битен ???
За вас премногу проблеми од различни аспекти......Ми треба помош ... кај другарка ми несака да се инсталира мснот, а несака ни Windows Installer ... почнува да се инсталира и одеднаш се гаси прозорчето. Има проблем и со страната на мајкрософт воопшто не и ја отвара и во google chrome пишува DNS error; Cannot find server; Oops! This link appears to be broken. А со мозилата кога пробува да ја отвори страната пишува Аdress not found; can't find server at wl.dlservse.microsoft.com (овој линк е за симнување на мсн); Check your network connection and DNS server settings.
Исто така кога пробува да отвори некои страни пример yahoo и се исклучува пребарувачот. Приметив и кога отвара Device Menager истото и се случува, се гаси самото од себе.
Ај ве молам ако знае некој да помогне :smir::smir::smir::smir: