Помош, софтверски проблеми и совети

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
се врати еден проблем што го имав на минатиот пц
го пуштам компјутерот и првите 30-40мин се е ок со звукот после се заебува нешто и неможам да пуштам ништо преку windows media player и не слушам никакви звуци од системот ...а преку youtube се си работи

на минатиот пц ми објаснија дека се работи за некаков вирус , но мојот антивирус не наоѓа ништо

некоја идеа
фала многу
Проба Систем Ристор?

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Вака сега, значи го инсталирав касперски антивирус 2010, е сега ми вика дека треба некој key, лиценца, за да можам да ја активирам trial верзијата што е нели само од еден месец. Ако има некој key за касперски 2010 нека пише.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Вака сега, значи го инсталирав касперски антивирус 2010, е сега ми вика дека треба некој key, лиценца, за да можам да ја активирам trial верзијата што е нели само од еден месец. Ако има некој key за касперски 2010 нека пише.
Симни си trail reset секој месец ке си го рестатираш и ке си имаш стално 30 дена

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Момци помагајте пошо ке летне компјутеров преку прозор :lele:

Сабајле го уклучувам компјутерот и го гледам со изместени резолуции,пробав да ја вратам старата резолуција во десен клик и проспертис,ама ништо,пробав систем ристор и тоа ништо,останува резолуцијата иста не се мења...Некој чаре ????

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Момци помагајте пошо ке летне компјутеров преку прозор :lele:

Сабајле го уклучувам компјутерот и го гледам со изместени резолуции,пробав да ја вратам старата резолуција во десен клик и проспертис,ама ништо,пробав систем ристор и тоа ништо,останува резолуцијата иста не се мења...Некој чаре ????
Избриши ги драјверите за графичката и симни си нови.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.571
Поени од реакции
4.560
Компјутерот ми е бавен во последно време...Некое олеснување?

Kajgana Shop

На врв Bottom