Помош, софтверски проблеми и совети

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
од коа ке го исчистиш изгаси ко компјутерот 30 мин за да може малко да се изладе па после пак го уклучи:toe:и на тоа Speed 02 што пише покачи го до 100
Нема врска, исчисти го, со тек на чистењето ке се улади.
Тимче не го нервирај детето да чека 30 мин безбеза :)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Нема врска, исчисти го, со тек на чистењето ке се улади.
Тимче не го нервирај детето да чека 30 мин безбеза :)
Абе ако шо има веза 30 да јаде и готово ке е а и не го наредувам:helou:

Cak

Член од
22 април 2009
Мислења
212
Поени од реакции
18
A be decki bez navreda ama stvarno ne znaete so zborite kako prvo timce ti si videl nekogas u tvojot zivot izgoren procesor ili samo mesto fakas na forumov daj ne gi plasete deckite stvarno e bezveza ova so go praite zavisi so procesor e i zavisi koja mu e rabotna temperatura a baska toa programce ne raboti ko so treba

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Овака имам еден проблем не можам да си инсталирам real player ова ми го појавува и се исклучува инсталацијата ако знае некој како да го инсталирам ????

Cak

Член од
22 април 2009
Мислења
212
Поени од реакции
18
Овака имам еден проблем не можам да си инсталирам real player ова ми го појавува и се исклучува инсталацијата ако знае некој како да го инсталирам ????

Dali imas drug user oti samo administrator moze da instalira dali si ti logiran kako administrator ili ne?

Член од
13 март 2009
Мислења
25
Поени од реакции
4
Вака сеа..:uvo:
Прво го инсталирав најновото мсн од 2009
Ама сакав да го избришам пошо имав нешто проблеми па пак да го инсталирам.. После го избришав од контрол панел на remove.. И после сакав пак да го инсталирам ама ми вика дека веќе го иам инсталирано-.-
А од сите можни места го remove-нав и сеа појма неам шо да напраам.. Истиов проблем и други луѓе ми кажуваа дека го имаат со најновиов мсн.. Пробав тој стариот нормален да го инсталирам ама и тој ми вика дека понова верзија веќе имам инсталирано и дека неможе..
Any help?:nesum:
нз више шо да напраам!

ако нема помош, више и тема ке отворам..пукам од нервоза:nerv:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Вака сеа..:uvo:
Прво го инсталирав најновото мсн од 2009
Ама сакав да го избришам пошо имав нешто проблеми па пак да го инсталирам.. После го избришав од контрол панел на remove.. И после сакав пак да го инсталирам ама ми вика дека веќе го иам инсталирано-.-
А од сите можни места го remove-нав и сеа појма неам шо да напраам.. Истиов проблем и други луѓе ми кажуваа дека го имаат со најновиов мсн.. Пробав тој стариот нормален да го инсталирам ама и тој ми вика дека понова верзија веќе имам инсталирано и дека неможе..
Any help?:nesum:
нз више шо да напраам!

ако нема помош, више и тема ке отворам..пукам од нервоза:nerv:
Симни ја програмава http://rbytes.net/software/quick-msn-messenger-remover-review/

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Член од
13 март 2009
Мислења
25
Поени од реакции
4
Пробај со ова http://www.softpedia.com/progDownload/ZapMessenger-Download-115115.html и Ова http://support.microsoft.com/kb/290301/en-us и двете го бришат од компјутерот кое те бендиса тоа а ти треба и NetFramework ако немаш нема да работи она Zapmassenger
Dark HaCkeR фала премногу!!:pipi:
http://support.microsoft.com/kb/290301/en-us
ова си го симнав и конечно го тргнав messengerot:wink:
фала уште еднаш! :D

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ке ми каже ли некој како да направам Есетот да не ми прави Startup Scan?:smir:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Процесорот гори:tapp:51 степен не е нормално:toe:Значи отвори го кукиштето и исчисти го кулерот на процесорот што е и би требало да работи нормално после.
Timceeeeeee!!!!!!!!!!

Aj ke lupnes i nesto drugo:vozbud::pos2:

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Здраво. Имам еден проблем ама не знам дали за тука му е местото. Имам акаоунт на бершер си работев нормално али ми рикна хардот нешто и ми го форматираа компјутеров али мене на бершерот ми беше наместено automatically sign in и имеил адреса заборавив и пасворд само си уклучував бершер и само се логираше ама кога ми го донесоа компјутеров никако да се уклучам 1 месец пробувам и никако ? Има Помош за ова ? или ќе се збогувам со тој акаунт ?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Здраво. Имам еден проблем ама не знам дали за тука му е местото. Имам акаоунт на бершер си работев нормално али ми рикна хардот нешто и ми го форматираа компјутеров али мене на бершерот ми беше наместено automatically sign in и имеил адреса заборавив и пасворд само си уклучував бершер и само се логираше ама кога ми го донесоа компјутеров никако да се уклучам 1 месец пробувам и никако ? Има Помош за ова ? или ќе се збогувам со тој акаунт ?
Потребен ти е e-mail-от кој што си го оставил при регистрација. Еве провери
Па стави ги сите маилови што ги имаш и пробувај. Валда не си ставил некој непостоечки...

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.770
Поени од реакции
5.077
Ја инсталирав Street Fighter IV заедно со сите работи што одат во пакет..крак.директХ 3д и остало ... конфигурацијата е ок

Но кога пробав да ја пуштам : Failed creating the Direct3D device

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Ја инсталирав Street Fighter IV заедно со сите работи што одат во пакет..крак.директХ 3д и остало ... конфигурацијата е ок

Но кога пробав да ја пуштам : Failed creating the Direct3D device
Каква графичка имаш и каква бара играта ?

Kajgana Shop

На врв Bottom