Во конзолата напиши net_graph 1 и кажи ми колку е FPS кога ќе почнеш да играш и колку е после поминати 5-6 минути.Зошто кога ќе играм кантер 5 минути убаво се игра (ич не сецка), а после 5-6 минути поминати во играње ќе фатит да сецкат.:nerv:
Сеа проблемов е до кантерот или до пц?
Мислам сецкање: Успорено зумирање, пукање и др.
Фала однапред.
Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\Edit Plan Settingskade se mestese vreme na gasene na monitor i HDD u Windows7?
sakam da ja isklucam taa opcija nemozam da ja najdam kade e.
Ко ќе играм убво без кочење идит на 71.2 - 3,4,5,6,7 до 72. или од 50 до 72.Во конзолата напиши net_graph 1 и кажи ми колку е FPS кога ќе почнеш да играш и колку е после поминати 5-6 минути.
Епа ти кажаа отвори кукиштето и види дали врти кулерот на графичката и исчисти ја прашината па потоа пробај ако и така не бива пробај да ја анинсталираш графичката па повторно да ја инсталираш (драјверот)Ко ќе играм убво без кочење идит на 71.2 - 3,4,5,6,7 до 72. или од 50 до 72.
А ко ќе почнит да кочит идет од 7 до 14.
И тие двете линии(Сина и жолта) не се рамни.
Бате тебе ти загрева компјутерот, поради тоа паѓа фпс и добиваш нула перформанси. Симни си Speedfan, провери ја моменталната температура на графичката, хард дискот, процесорот и веднаш исчисти ги кулерите.Ко ќе играм убво без кочење идит на 71.2 - 3,4,5,6,7 до 72. или од 50 до 72.
А ко ќе почнит да кочит идет од 7 до 14.
И тие двете линии(Сина и жолта) не се рамни.
Процесорот гори51 степен не е нормалноЗначи отвори го кукиштето и исчисти го кулерот на процесорот што е и би требало да работи нормално после.Фала брат....
Фала на сите др.
А еве и со тоа програмчето Аце,
Поздраф.
од коа ке го исчистиш изгаси ко компјутерот 30 мин за да може малко да се изладе па после пак го уклучии на тоа Speed 02 што пише покачи го до 100Фала тимче..
:nesvest:Чие е ова бе :pos2::pos2: ке му се запали компјутерот
ова е мн мн мн полошо???
дај не зезај како саат работи:pos2::pos2::nesvest:Чие е ова бе :pos2::pos2: ке му се запали компјутерот