Колку често сте на месинџер и колку тој влијае на вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Dare-zakon
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 март 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
Kolku cesto ste na MSN Messenger i kolku toj vlijae na vas?:tv::tv:

Многу често влагам,и психички многу лошо влијае,од кога почна оваа трагедија и јас со неа почнав да добивам самоубиствени нагони,а и сите мои контакти на мсн...многу е жално што наскоро и темава можеби самата ќе си се фрли у канта :interesno:

Колку често скоро по цел ден уклучен си работам други работи и си се допишувам ама како одминува времево се по досадно станува:toe:

А нема ли доволно теми за мсн,или треба
1.Колку често сте на мсн
2.Дали имате интересни еmot-icons на мсн
3.Колку мсн пријатели имате
4.Колку ги користите додатоците на мсн-то
5.Дали мсн-то е појако од скајп
6.Дали icq e попосетен од мсн
7.Мсн месенџер и се околу него
8.Мсн vs Скајп vs Yahoo Msn
9.Дали ви покажале камера на мсн
10.Како влијае мсн-то
11.Мсн-то е зараза...:uvo:

5 теми имало вакви бе слични

секогаш кога см дома сум на мсн...ако не сум на мсн значи не сум дома

KO ke spijam i ko ke ne sum doma samo ne sedam negde od prilika najmalku 12 sati vo denot :)

На работа кога сум 8 сати + од дома некој 2 до 3 сати ... само кога спијам или шетам не сум on line

Дур сум дома сигурно сум онлине, гледаш шо помалку да сум, зш голема зараза е...

24/7 , i ko ke ne sum doma i ko ke shetam sekoas kompjuterot mi e pusten, avtomatski internetot e pusten, avtomatski msn-ot e pusten :)

Порано нонстоп - 25 сати во ден, сега.. го гасам компјутерот одвреме-навреме ... значи некаде... од 08:00 до 16:00 - 8 сати и после 20:00 до кај 00:00 (просечно) - 4 сати... значи вкупно 12 часа

Колку влијае... па, пред се е корисен... го користам на работа за комуникација со колеги... покасно за со другари, и влијае бидејќи сум запознал прекрасни луѓе преку мсн, или пак стари пријатели со кои немам можност секој ден да сум со нив

Koga sednuvam na kompjuter, sekogas go palam messengerot sto znaci msn-to mi e upalen 10 saati na den

последниве 4 месеци воопшто, понекад ептен ако ми е хитно идам на http://meebo.com и максимум 2-3 минути сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom