Samo vidi kolku kosa dala klupata na Majami i se ke ti bide jasno.
Знам, сите беа катасторфа освен ЛеБрон и Бош:kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Samo vidi kolku kosa dala klupata na Majami i se ke ti bide jasno.
Не си веќе ни смешен. Ајде кажи, во колку од поразите Вејд имаше лоши изданија?За вчерашната утакмива на Вејд ке кажам само дека ова беше неговата најлоша партија во кариерата! Од 13 упатени удари само 3 поени даде,и Џејмс имал лоши партии затоа не кревајте паника за Вејд бидејки ке се врати во форма за 2-3 утакмици со 35 коша! Сака некој кладба во аватар дека за 2-3 утакмици Вејд ке даде над 35 коша ?
Во овој и уште на мечот со Бостон дома кога изгубивме 107 - 112 а Вејд постигна скромни 8 поени! Овие два натпревари му се најлоши во кариерата,а посебно за оној ноќеска кога постгина само 3 поени! Иначе не се секирајте Вејд ке се врати во форма,очекувајте за 2-3 утакмици да постигне над 35 коша, ако не биде така ја не пишувам веќе тука!Не си веќе ни смешен. Ајде кажи, во колку од поразите Вејд имаше лоши изданија?
Во ред. На збор те држиме.Во овој и уште на мечот со Бостон дома кога изгубивме 107 - 112 а Вејд постигна скромни 8 поени! Овие два натпревари му се најлоши во кариерата,а посебно за оној ноќеска кога постгина само 3 поени! Иначе не се секирајте Вејд ке се врати во форма,очекувајте за 2-3 утакмици да постигне над 35 коша, ако не биде така ја не пишувам веќе тука!
Oк нема проблем,иначе очекуваше ли некој ваков лош старт на Мајами 8 - 6 ! Мислам дека имаме премногу порази за овие 14 утакмици,во среда играме со Орландо на гости ајде тука да ја видиме силината нА Вејд,Џејмс и копманија!Во ред. На збор те држиме.
Повторно поразени Мајами со 95-104, нцнцнцн од 15 утакмици имаат 7 порази:kesa: Нешто мора да се превземе, вака веќе не иде.
Kakvi gluposti pisuvas ti cudo edno. Te citam celo vreme Vejd, Vejd ova ona, a ustvari vrska nemas so pisuva. Prvo ne e Vejd nadvor od forma tuku pred 3-4 utakmici bese bolen, a samo sto ozdrave zaraboti i povreda na zglobot. Taka da dodeka ne zakrepne celosno ke igra vaka. Da imase Majami klupa i nekoj da mozese da go zameni Vejd 5 utakmici ovoj da odmori da se oporavi ubavo, Majami ke bea sigurno so 2-3 pobedi poise. Ama zatoa sto igraat samo 3ca vo klubot( moze i Haslem ama i toj mnogu se povredi sega) nema sansi Majami da napravi nesto. Ne e ni Vejd ni Dzejms kriv tuku toj sto mislel deka so 3ca igraci i so drugite 35 godisni torkovci ke osvoi titula se zaebal. Premnogu e jaka ligata ovaa sezona za da moze taka da se osvoi.Вејд во последните 3 утакмици е катастрофален,затоа не му иде на Мајами! Кога му идеше на Вејд 90 посто утакмиците ги добибаше Мајами,али сиротиот Џејмс што го правеа толку добар се гледа дека неможе сам да го носи клубот! Кога ке се врати Вејд во форма тогаш ке се вратат победите на Мајами, без перфектен Вејд сиротиве нема шанси да тепаат!Прифате ја реалноста дека Вејд е човкоет од кој зависи Мајами,а Џејмс се труди не викам не али толку му е силата јбг!
Одкога ги читам твоите постови се повеќе верувам дека има живот на друга планетаВејд во последните 3 утакмици е катастрофален,затоа не му иде на Мајами! Кога му идеше на Вејд 90 посто утакмиците ги добибаше Мајами,али сиротиот Џејмс што го правеа толку добар се гледа дека неможе сам да го носи клубот! Кога ке се врати Вејд во форма тогаш ке се вратат победите на Мајами, без перфектен Вејд сиротиве нема шанси да тепаат!Прифате ја реалноста дека Вејд е човкоет од кој зависи Мајами,а Џејмс се труди не викам не али толку му е силата јбг!
Па најдена е не се секирај,иначе ке видиме за некое време кој бил во право за мојот пост!Одкога ги читам твоите постови се повеќе верувам дека има живот на друга планета
Посери му се на тим без добар плеј и центар