Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
сите за Мајами сега ќе бидат хахахаха ццц

Леброн, Вејд, Бош.....каков тандем :)

Догодина ја вракаме титулата :)

--- надополнето ---

П.С До пред две години кога Мајами беше последен никој не го сакаше, сега го зедоа Леброн и Бош и право сите за Мајами :)

--- надополнето ---

Најверојатно и Мајк Милер во Мајами :)

Фала богу ми вратија желба повторно да гледам NBA ............ после 2006 и финалето со Dallas , и како тоа се распадна тимот следната сезона немав баш желба многу многу да гледам, а и после пензијата на OZ .... бетер.

Осеќам сега дека повеќе ќе пратам MIAMI отколку Manchester :D

Абе македонска работа :) ...kaде беа до пред 2 дена сите навивачи ме интересира :)? Ова му доаѓа нешто слично вака :)-

Ајде Кралу ваљда конечно ќе земеш Плајоф и секако им беше желба и на двајцата да играат заедно во еден тим.
Јас го поштувам ЛБ така да, кај иде он таму и јас(како што спомна уште некој)...:tv:

Абе македонска работа :) ...kaде беа до пред 2 дена сите навивачи ме интересира :)? Ова му доаѓа нешто слично вака :)-

Абе у принцип не вреди ни reply да ти се даде на вакви глупи коментари ама еве да те прашам ти дали уопште ги знаеш Rony Seikaly, Glen Rice, Chris Gatling, Tim Hardaway, Eddie Jones ... играчи од стара гарда...

Јас почнав да гледам баскет заради играчи како Glen Rice a не како форум фанови како тебе што се палеа на Michael Jordan !!!

Ајде Кралу ваљда конечно ќе земеш Плајоф и секако им беше желба и на двајцата да играат заедно во еден тим.
Јас го поштувам ЛБ така да, кај иде он таму и јас(како што спомна уште некој)...:tv:

Епа направете си група Леброн Џејмс и таму пишувајте.Вакви навивачи како вас не им треба ни на еден клуб.:smir:

35751_1424334939838_1576699055_31000440_816950_n.jpg

Епа направете си група Леброн Џејмс и таму пишувајте.Вакви навивачи како вас не им треба ни на еден клуб.:smir:
Не........ок е...али нека каже "Омилен играч ми е Џејмс,па поради тоа ќе ѓи симпатизирам или пратам Мајами"...Ама да речам ќе навивам за нив......Hell NO!Без навреда за правите навивачи на ХИт....али мисалм дека тешко годинава нешто....меѓутоа ако не во цела Лига....али во Истокот,конкуренцијата ќе се крене за 2 нивоа:):

Тебе те имаше на форум да напишеш кога Гана се пласираше на Светското?...- Не... а, те имаше кога Гана ја победи Србија?...- Да, и тоа на минимум 20 страници... :helou:

Каде е ЛеБрон, таму и јас... Мој тим засекогаш Сакраменто Кингс... Па ако сакате одите на глава :)

Тебе те имаше на форум да напишеш кога Гана се пласираше на Светското?...- Не... а, те имаше кога Гана ја победи Србија?...- Да, и тоа на минимум 20 страници... :helou:

Каде е ЛеБрон, таму и јас... Мој тим засекогаш Сакраменто Кингс... Па ако сакате одите на глава :)

Па добро бе не мора да се потресуваш јас не те посочив тебе стриктно туку генеразилирав.

Не........ок е...али нека каже "Омилен играч ми е Џејмс,па поради тоа ќе ѓи симпатизирам или пратам Мајами"...Ама да речам ќе навивам за нив......Hell NO!Без навреда за правите навивачи на ХИт....али мисалм дека тешко годинава нешто....меѓутоа ако не во цела Лига....али во Истокот,конкуренцијата ќе се крене за 2 нивоа:):

Не ми е јасно како може до вчера да навива за Кливленд а од денеска за Мајами...:tapp:

Ajde sega da vidime koj ke se novopeceni navivaci na majami hahahahhahaahahaha

The game continue..............

Јас бев од поранешните кои навивав за Мајами заедно со Спасев него го памтам!!!Сега прочитав дека Леброн ке дошол и ке игра заедно со Вејд и Бош леле тоа ке биде лудница и нова титулааа:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom