F.A.
Smile Now, Cry Later
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 862
- Поени од реакции
- 3
Ако ти така викаш.....PELISTER SE NAJDOBRI ...A VIE SKOPJANITE IAKO STE MN ..EKIPI MOZITE SAMO DA GO POPPUSHITE..BITOLA DRZAVA..
Ако ти така викаш.....PELISTER SE NAJDOBRI ...A VIE SKOPJANITE IAKO STE MN ..EKIPI MOZITE SAMO DA GO POPPUSHITE..BITOLA DRZAVA..
aj ne se pali mnogu. mnogu ako bevte tolku dobra navijacka ekipa sto ne se pokazavte na VARDAR-pelister !!!!! fudbalPELISTER SE NAJDOBRI ...A VIE SKOPJANITE IAKO STE MN ..EKIPI MOZITE SAMO DA GO POPPUSHITE..BITOLA DRZAVA..
pelister ucete malce od rabotnicki posto ovaa godina nema labavo brate imame neverojatno jak tim i ovaa godina ja vrakame titulata vo gradski parkОК, фудбал/кошарка/ракомет нема врска, важно да се дружиме...
Пелистер ја започнува новата сезона со утакмицата на домашен терен, против Струмица. Почетокот на натпреварот е закажан за во 17:00.
Мислам кажаја на некоја телевизија дека Е одложена некоја утакмица. Точно незнам кога како играт. ама некоја утакмица од денес е одложена.Ne e odlozena ?
ok znaci ke ima nesto za gledanje :tv:Одложена е, т.е сите се одложени, цело коло, а Пелистер - Струмица почнува со ТВ пренос од 18 часот!
Нели е во 18:30 ? :raz::raz:Одложена е, т.е сите се одложени, цело коло, а Пелистер - Струмица почнува со ТВ пренос од 18 часот!
Епа вие одете, а ние ке се нацртаме пред телевизорот и ке гледаме:helou:Имам карти за цела сезона и на таја со струмица пиши во 18...јас тогаш ке одам