Ibracadabra
Волшебник
- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 1.299
- Поени од реакции
- 65
Абе овој најдобриов според многумина од вас Немања Видич дури од што е толку добар го нема на анкетава.. 
Џон Тери и тачка!

Џон Тери и тачка!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Анкетава е од пред две години,кога можеби Видиќ не бил во оваа форма во која што денес настапува,односно брилјира во одбранбената линија.Абе овој најдобриов според многумина од вас Немања Видич дури од што е толку добар го нема на анкетава..
Џон Тери и тачка!
Анкетава е од пред две години,кога можеби Видиќ не бил во оваа форма во која што денес настапува,односно брилјира во одбранбената линија.
Ти препорачувам да прошеташ малку низ фудбалските форуми на нет и да видиш во моментов кој играч од дефанзивната линија е оценет како најдобар во тековнава сезона .Впрочем и статистиките и резултатите на тимот се доказ за сето тоа,а тоа е и непобитен факт.Но,има и некои кои го спорат сето тоа,за жал...
Форуми има доста на кои се дебатира за тоа,но јас не се раководам од мнението на поединци на истите,всушност ти тоа го начна со анкетата.Кој е тој форум кој има право да оценува за најдобар играч? Па и неговата оценка да биде легитимна? Јас го кажав најдобриот од одбраната која има најмалку примени голови во цела Европа.. а Тери е и константен во последните 3-4 години.. а ако ти ми кажуваш за фудбалер кој игра само годинава.. а има веке 27-28 години.. тогаш ти прошетај малку по фудбаскиов свет.. види кој тоа играл, кој тоа игра, и кој допрва ке игра..
Ок е сето тоа,јас се согласувам за квалитетите на Тери кои се огромни и никаде не сум го оспорил тоа,но ти ги оспори несомнениот потенцијал и квалитетите кои треба да ги има одбранбен играч,а нив ги поседува Видиќ,па затоа ти реплицирав повеќе.Абе јас кога гледав последно имаше Челзи примено само најмалку голови.. гледам сега примил 16.. имаше мислам само 7.. дебатиравме на темата Дрим Тим на полусезона.. не видов сега колку има.. иначе го пишав Тери бидејки од овие на анкетава тој ми е мене најдобар.. а ако ме прашуваш кој ми е најкомплетен одбранбен фудбалер тогаш тоа е Лусио! И да тој игра исто така во малку послаб клуб и послаба лига за разлика од другиве.. али за мене тој е комплетен.. под комплетен подразбирам.. да е висок, добар во воздушните дуели, добар во игра со глава, искусен.. е сега можеби сето ова е заедничко за Тери и Видич и можиме да си дебатираме до утре.. али она што Лусио го има + од ова тоа е неговата брзина! Едноставно овој фудбалер е најбрзиот од сите одбранбени, од онаа елита на добри фудбалери.. и затоа тој кај мене е на прво место.. го сметам за најкомплетен.. а од анкетава тоа е тери..
Најкомплетен играч во моментов е Видиќ, ѕвер во одбрана, а има постигнато и многу голови за разлика од Тери.Абе јас кога гледав последно имаше Челзи примено само најмалку голови.. гледам сега примил 16.. имаше мислам само 7.. дебатиравме на темата Дрим Тим на полусезона.. не видов сега колку има.. иначе го пишав Тери бидејки од овие на анкетава тој ми е мене најдобар.. а ако ме прашуваш кој ми е најкомплетен одбранбен фудбалер тогаш тоа е Лусио! И да тој игра исто така во малку послаб клуб и послаба лига за разлика од другиве.. али за мене тој е комплетен.. под комплетен подразбирам.. да е висок, добар во воздушните дуели, добар во игра со глава, искусен.. е сега можеби сето ова е заедничко за Тери и Видич и можиме да си дебатираме до утре.. али она што Лусио го има + од ова тоа е неговата брзина! Едноставно овој фудбалер е најбрзиот од сите одбранбени, од онаа елита на добри фудбалери.. и затоа тој кај мене е на прво место.. го сметам за најкомплетен.. а од анкетава тоа е тери..
Најкомплетен играч во моментов е Видиќ, ѕвер во одбрана, а има постигнато и многу голови за разлика од Тери.
Како што кажаа погоре, Тери е супер играч ама во моментов Видиќ е нешто невидено!