Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Сте запнале со Игорче.Игор прави често киксови но има силидна боја на гласот и знае да нагласи кога треба нешто...
Ја незнам зошто не е спомнат тој вториот мртвиот и приспивниот Зоран Николовски или како е.Децата може со него да се успиваат.Кога паѓа гол е ладен а некогаш без веза ќе се исфрли "ИИИИИ да видиме тоа е аут"
Абе друже, подобро да нема коментатор на натпреварот, отколку Игорче да ми сере глупости. Боље атмосфера од стадионот да слушаме отколку глупостите на некој глуп коментатор, нели?

Овој на Алфа ок е не прави киксови (барем не страшни) но со ова во "интерес на вистината" потече муда
Ами со "пех"? :tapp:

Е сега и нас не ни се погодува.На Алфа коментаторот е баш солиден.Инзвонреден нагласок,добра боја на глас и ретки киксови кои се у доменот на нормалата...
А познат е по ИНТЕРЕС НА ВИСТИНАТА како оној на Телма што вика и за ВОЉА НА ВИСТИНАТА

Нели на прва програма коа има некој натпревар истиот го даваат и на другата со албански коментатор...
Значи јас го неам глеано натпреварот ама другарка ми има кажувано дека имало некој коментатор кој најверојатно бил на замена и наместо на македонски се забораил и почнал да коментира на албански:pos2: имало шанса за гол и почнал да вика ГОЉ ГОЉ ГОЉ ГОЉ ГОЉ ОООО СТАТИИИИВ СТАТИИИВ :kesa::pos2:

Добро бе овај коментаторот на алфа го претера со она чинам чинам чинам та чинам..можи 56 пати го кажа тоа..:tapp:

Коментаторот на канал 5 што коментира лига на шампиони е невиден пацер!
Ги прекрсти сите играчи!!! :pop:

коа играа Баерн и Манчестер и Манчестер напаѓа и кога дојдоа до петерецот на Баерн коментаторот: Шанса За Баерн И гооооооол Наниииии !

коа играа Баерн и Манчестер и Манчестер напаѓа и кога дојдоа до петерецот на Баерн коментаторот: Шанса За Баерн И гооооооол Наниииии !

ХАХАХАХАХАХАХ дададада!
Зедорф од Милан напаѓа и Ван Битен од Баерн! :pos2:

а кики каде е сеа коментатор, мислам на Крсте Гелески

„Е сега сакам да даде гол Челзи ама нема време за тоа“ - Игорче

Хахаххаха :pos2::pos2::pos2:

Каков удар од ЗГЛОБ...од коленоо хаха игорче бее игорче:) не е ова ракомет:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom