- Член од
- 3 јуни 2008
- Мислења
- 494
- Поени од реакции
- 0
http://dnevnik.com.mk/?ItemID=2CE34384DF5D0B4FA882EC7F111DC016
еве за жал дефинитивно излезе дека нема да има тим струмица.
еве за жал дефинитивно излезе дека нема да има тим струмица.
Kaj mene stranata na sport e nesto ukopana tri ceteri dena.Ne znam so e problemot...Денес на насловна во Спорт...
СТРУМИЦА СЕПАК ИМА ТИМ!?
Како среќа да има тим. Ќе има поставување на рекордиДенес на насловна во Спорт...
СТРУМИЦА СЕПАК ИМА ТИМ!?
Денес на насловна во Спорт...
СТРУМИЦА СЕПАК ИМА ТИМ!?
на нет не е апдејтиран..купи си.Kaj mene stranata na sport e nesto ukopana tri ceteri dena.Ne znam so e problemot...
Pa vas ve ima poveke na forumi nego na tribina... lee kako ke vi se isturime ne ste svesni...Струмичани знам дека боли многу,но помирете се.Ќе дојде се на свое место,а тогаш Аеродромците пак ќе се кријат од форумот по 15-20 дена.За разлика од нас еве,немаме тим но пак сме овде.
П.С Не грижете се ќе имаме мала утеха:pos2:,јас сум роден 94та година во иста група сме со Мзт ветувам газење од 30-40 разлика:pos2:
дај линк да видам или од весник читаше!?Денес на насловна во Спорт...
СТРУМИЦА СЕПАК ИМА ТИМ!?
Веб Страната на Мак.Спорт не е апдејтирана 3-4 дена, така да најверојатно е прочитал во весник, ако сакаш да се осигураш оди купи еден. :smir:дај линк да видам или од весник читаше!?
е баш сега немам 20 ден.Веб Страната на Мак.Спорт не е апдејтирана 3-4 дена, така да најверојатно е прочитал во весник, ако сакаш да се осигураш оди купи еден. :smir: