Ти Даниел Димевски да не си, па да велиш официјално.temava predlagam da se zatvori... oficijalno strumica ne postoi !!!
Slusnavme denes deka ke ima tim...kakov takov ke se naviva do kraj.....Абе се заебавав ти па него зборот ми беше Ајдуци ќе навивате ли ако има тим?:nesum:
Од каде бе таква информација, ако знаеш нешто корисно напиши, а ако провоцираш ај педала.Strumica i oficijalno nema tim, ke se igra so 9 ekipi...
Жал ми е за сите искрени навивачи кои стварно ја сакаа Струмица и не тресеја глупости по форумов,Strumica i oficijalno nema tim, ke se igra so 9 ekipi...
I ja ke napravam eden citat od cbp...zal mi e no provokacija so provokacija se vraka..Жал ми е за сите искрени навивачи кои стварно ја сакаа Струмица и не тресеја глупости по форумов,
Воедно исто така ми е мило за оние кои ме правеа будала мене и сите други членови на ФА, кои укажуваа на какво ли се можно сценарио може да ја знајде Струмица.
Во меѓувреме додека дојде некој друг за спонзор и повторно ја оживее кошарката кај вас, навивајте за МЗТ
П.С. Имам порака за SrRulz, Galacticos и ним сличните...
Ќе морам пак да го цитирам Роки по кој знае кој пат:
"Подобро да постоиш 20 години, одколку да освоиш титула за 1 година и да те снема"
a ti da kazes nessto od tvoja strana pametno ??? inace informacijata e preoverena i e tocna 100% ke se uverite i samo... zal mi e ama toa e...:tv:I ja ke napravam eden citat od cbp...zal mi e no provokacija so provokacija se vraka..
20 GODINI AERODROMSKA MIZERIJA....KRIZATA VI TRAE KO SPANSKA SERIJA
Ај јас да го исправам Роки, а воедно и твојот цитат, и Струмица како кошаркарски клуб, но со други имиња постои долги години, мислам дека првиот беше Македонија 91, од 1991 година, па до сега, се менуваа само имињата, клубот беше исти, а врвот на кошарката го достигнавме пред 2-3 сезони, кога и ја освоивме шампионската титула, така да не се само тие години постоење на Струмица. Тоа како да го заборавате и мислите само на претходните 2-3 години.П.С. Имам порака за SrRulz, Galacticos и ним сличните...
Ќе морам пак да го цитирам Роки по кој знае кој пат:
"Подобро да постоиш 20 години, одколку да освоиш титула за 1 година и да те снема"
Кога ќе бидеш модератор или администратор тогаш ќе кажеш дали треба клуч на една тема или не...дотогаш...постирај...има кој да мисли на тоа..ajde KLJUC na temava !!!!!!!!
сигурно ли ???(да пиим у сабота)Ке има тим , каков таков важно ке има ... :smir: релакс ...
Тим4е ѕвер:je::je:сигурно ли ???(да пиим у сабота)