Не ми е јасно каква информација сеуште чекате?Крај е,зарем не разбирате?Некоа нова информација за Струмица?
шо говореш ти пе каков крај ???Не ми е јасно каква информација сеуште чекате?Крај е,зарем не разбирате?
Христов смири се малце не се врекај многу многуНе ми е јасно каква информација сеуште чекате?Крај е,зарем не разбирате?
Не ми е јасно каква информација сеуште чекате?Крај е,зарем не разбирате?
Арно ти кажа детето, не ти се врека...толку...крај!Христов смири се малце не се врекај многу многу
:salut:
Вајлд картата беше 10 000,незнам што се случува сега 100% сум сигурен дека беше 10 000...Плус тоа Цветокв ке за Аба,Ване Заев ке игра за Аба...Ајде ке ви дадам и некои информации кои можеби ке ви значат...Дамир ке игра во Грција во 2 лига,за 3 500 евра месечно...Иван Бошњак,не се знае за него но изгледа и тој ке игра таму...Дарко Соколов во Фени,Диме Тасовски кај Арсиќ во Черкаси,Пуповиќ исто така...За Грујо незнам,Грне во Работнички,Богојо во Амак...Каков ли само ростер имаве и ние не сме свесни....А што ни се случи,никогаш нема да го заборам тоа:helou:Nisto Hristov,od upravata nema nisto.Nitu Panajot,Zaev se izjasni,ili od Loceto ke cekas.A za da plates da igras u prva liga najmalku e 20 000 evra.Za tava prvenstvo vajd karta odlucija da e 30 000 evra,pa Ovce Pole i Vitaminka sae otkazaa.Zaradi tava bitno e kakov takov klubo da opstane ,pa makar Cvetkov bil glaven igrac.Sponzor moze da se najde i na polusezona,bitno e da se zagree nekoj parajlija,oti ovie segasnite se oladija,pomina im merako,a izgleda i Panajot tenko prede coveko,bizniso ne mu odil bas.On da bese pomoken,pa ke imaame jak klub,ama jebi ga.
Pred 3 sezoni Feni plati 10.000 evra za da vleze vo prva liga.Ovaa godina taa suma ja kacija na 30.000 poradi dopolnitelnoto prosiruvanje na ligata.Вајлд картата беше 10 000,незнам што се случува сега 100% сум сигурен дека беше 10 000...Плус тоа Цветокв ке за Аба,Ване Заев ке игра за Аба...Ајде ке ви дадам и некои информации кои можеби ке ви значат...Дамир ке игра во Грција во 2 лига,за 3 500 евра месечно...Иван Бошњак,не се знае за него но изгледа и тој ке игра таму...Дарко Соколов во Фени,Диме Тасовски кај Арсиќ во Черкаси,Пуповиќ исто така...За Грујо незнам,Грне во Работнички,Богојо во Амак...Каков ли само ростер имаве и ние не сме свесни....А што ни се случи,никогаш нема да го заборам тоа:helou:
Абе нема играчи не разбирате?Кој ке игра ајде?:pos2::pos2:И Вегов ни избега:kesa:Pred 3 sezoni Feni plati 10.000 evra za da vleze vo prva liga.Ovaa godina taa suma ja kacija na 30.000 poradi dopolnitelnoto prosiruvanje na ligata.
Podobro e sega da se bara nekoe bilo kakvo resenije za da se odlozi raspadot(ako dojde do toa) pa posle na polusezonata ili pak na krajot od sezonata da se najde trajno i seriozno resenie...Za polusezonata tesko da se veruva bidejki togas veke klubot ke bide na samoto dno i ke bide cudo dokolku nekoj saks da vlozuva vo takov tim kojsto ke nema nikva sansa za plejoff
И јас тоа цело време го мислам, кој уствари ќе игра во клубот ако успееме да опстанеме како екипа со релативно ниски финансии колку за прва лига. Можеби ќе бараме играчи по втора и трета лига, нешто позајмици ово оно, колку да се закрпи сезоната, а во меѓувреме да се бара спонзор за одгодина.Абе нема играчи не разбирате?Кој ке игра ајде?:pos2::pos2:И Вегов ни избега:kesa: