Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми е јасно каква информација сеуште чекате?Крај е,зарем не разбирате?Некоа нова информација за Струмица?
шо говореш ти пе каков крај ???Не ми е јасно каква информација сеуште чекате?Крај е,зарем не разбирате?
Христов смири се малце не се врекај многу многуНе ми е јасно каква информација сеуште чекате?Крај е,зарем не разбирате?
Не ми е јасно каква информација сеуште чекате?Крај е,зарем не разбирате?
Арно ти кажа детето, не ти се врека...толку...крај!Христов смири се малце не се врекај многу многу
:salut:
Вајлд картата беше 10 000,незнам што се случува сега 100% сум сигурен дека беше 10 000...Плус тоа Цветокв ке за Аба,Ване Заев ке игра за Аба...Ајде ке ви дадам и некои информации кои можеби ке ви значат...Дамир ке игра во Грција во 2 лига,за 3 500 евра месечно...Иван Бошњак,не се знае за него но изгледа и тој ке игра таму...Дарко Соколов во Фени,Диме Тасовски кај Арсиќ во Черкаси,Пуповиќ исто така...За Грујо незнам,Грне во Работнички,Богојо во Амак...Каков ли само ростер имаве и ние не сме свесни....А што ни се случиNisto Hristov,od upravata nema nisto.Nitu Panajot,Zaev se izjasni,ili od Loceto ke cekas.A za da plates da igras u prva liga najmalku e 20 000 evra.Za tava prvenstvo vajd karta odlucija da e 30 000 evra,pa Ovce Pole i Vitaminka sae otkazaa.Zaradi tava bitno e kakov takov klubo da opstane ,pa makar Cvetkov bil glaven igrac.Sponzor moze da se najde i na polusezona,bitno e da se zagree nekoj parajlija,oti ovie segasnite se oladija,pomina im merako,a izgleda i Panajot tenko prede coveko,bizniso ne mu odil bas.On da bese pomoken,pa ke imaame jak klub,ama jebi ga.
Вајлд картата беше 10 000,незнам што се случува сега 100% сум сигурен дека беше 10 000...Плус тоа Цветокв ке за Аба,Ване Заев ке игра за Аба...Ајде ке ви дадам и некои информации кои можеби ке ви значат...Дамир ке игра во Грција во 2 лига,за 3 500 евра месечно...Иван Бошњак,не се знае за него но изгледа и тој ке игра таму...Дарко Соколов во Фени,Диме Тасовски кај Арсиќ во Черкаси,Пуповиќ исто така...За Грујо незнам,Грне во Работнички,Богојо во Амак...Каков ли само ростер имаве и ние не сме свесни....А што ни се случи,никогаш нема да го заборам тоа:helou:
Абе нема играчи не разбирате?Кој ке игра ајде?:pos2::pos2:И Вегов ни избега:kesa:Pred 3 sezoni Feni plati 10.000 evra za da vleze vo prva liga.Ovaa godina taa suma ja kacija na 30.000 poradi dopolnitelnoto prosiruvanje na ligata.
Podobro e sega da se bara nekoe bilo kakvo resenije za da se odlozi raspadot(ako dojde do toa) pa posle na polusezonata ili pak na krajot od sezonata da se najde trajno i seriozno resenie...Za polusezonata tesko da se veruva bidejki togas veke klubot ke bide na samoto dno i ke bide cudo dokolku nekoj saks da vlozuva vo takov tim kojsto ke nema nikva sansa za plejoff
Абе нема играчи не разбирате?Кој ке игра ајде?:pos2::pos2:И Вегов ни избега:kesa: