Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
A кој не сака :) И 1 разлика да тепаме, пак е победа... А за 30-40 малце ќе почекаме..

А и нему замерува на Брането (Demonce14), как го приватат така пише

тава да ..... оти за 30-40 разлика треба да почекаме ......
а влаекидис чим ги пушти богојо и грне да си одат ... чим не го земааа мираковски значи има нешто планирано .. да земат јак плеу ...

Има уште 2 месеци .. па ке вдиите целиот тим .:smir:

што има веза колку македонци имаме во ТИМ .. битно е победи да редиме ... :smir:
a so 10 igraci tesko se redat pobedi tie igrace treba da se odmarat a taa sezona so pomina ja izgubiime poradi toa so strumica cela sezona igrraja so 2 centri t. e. latovic i pupovic i ne me jasno kak uspejaa deckite da izdrzat po 40 min na sekoj naprevar i razgledajte malko kak ja igrase strumica 1 i 3 cetvrtina a kak 2 i 4 i ke vi tekne:nesum::nesum::nesum:

тава да ..... оти за 30-40 разлика треба да почекаме ......
а влаекидис чим ги пушти богојо и грне да си одат ... чим не го земааа мираковски значи има нешто планирано .. да земат јак плеу ...
e ak sakas da znaas vlaikidis ne bese dojden koo si zaminaaa bogojo i grne posle 2-3 dena dojde vlaikidis

e ak sakas da znaas vlaikidis ne bese dojden koo si zaminaaa bogojo i grne posle 2-3 dena dojde vlaikidis

Aбе ости се ти саа... Шо толко се секираш? и 10 да се сите ако се добри ? Абе ќе видаш оти важно ќе сме појаќи од минатата година ? Минатата година со 6 играча играјааме и пак у финале бееме ...:smir:

таа сезона фени нема да не тепа ке видате ...

A кој не сака :) И 1 разлика да тепаме, пак е победа... А за 30-40 малце ќе почекаме..

А и нему замерува на Брането (Demonce14), как го приватат така пише

Шо разбираш ти па ? ? ? Јас ти кажах не си со тек на времето ти не веруваш ... Саа така е на мода да се пише :pos2::pos2::pos2::pos2:

Дај боже да тепамееее и тава не е важно со колку разлика важна ни е победа :smir: Значи имаме сега за сега 3 странци ... Бошњак , Латович и евентуално Кицулис ? ? ? значи ни треба уште 1 а тој значи е тој центарот Божо Барац ... Епа ... плеј ќе фале ???

ке се најде плеу шо му га секирате...... влаекидис ке донесе некој

Јас ке сум плеј .. :pos2::pos2::vozbud::vozbud:

- Ке се најде чим се снајдовме со спонзорите за 1 играч е проблем ке се најде. ... :vozbud:

Чим се паарте саа тука лесна е. Важно беше да се најдат спонзоре. Сега за играче е лесно... се за пари...

Шо разбираш ти па ? ? ? Јас ти кажах не си со тек на времето ти не веруваш ... Саа така е на мода да се пише :pos2::pos2::pos2::pos2:

Дај боже да тепамееее и тава не е важно со колку разлика важна ни е победа :smir: Значи имаме сега за сега 3 странци ... Бошњак , Латович и евентуално Кицулис ? ? ? значи ни треба уште 1 а тој значи е тој центарот Божо Барац ... Епа ... плеј ќе фале ???

На крај краева па може и мене да ме земат за плеј :pos2: А какшо разберах некој грк ангажирале за плеј, така зачујах само... :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom