Vetrence
...believe in yourself! :)
Де бе вии па.. слушајте го бат ице ке има кошарка и готово.. за ранго од соколи не верувам ама побетер кее мош 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na koj poprvo da veruvas.. da pocekame pa kje videme so i kak so Strumica 99 procenti ima posle nema sponzor saa pak ima.. posle kje kazat oti nema uzivaj kuliraj siЕј 1 месец веке струмица нема спонзори викате па викате ке најди надежда последна умира се ви е ова дај кажете стварно
НЕМА ЛИ СПОНЗОР НЕМА НИ ЕКИПА
или
НАЈДЕН Е СПОНЗОР..
или
СЕ БАРА СПОНЗОР ..
ебаго ...
E aj pa da nema.. imalo e i kje ima jas ne veruvaah na tii so vikaa gotovo kje se raspadneme nema prva liga... taka e tvaСега и мене ми се јавија , кошарката ке остане на ниво во Струмица .. и како што кажа Ице ке се дознае постепено ... толку од нас .. Ајдуци закон
![]()
hehe izgleda prerano vi se izviniv deka sum zgresil citajte go postot i citajte mak sport vo ponedelnik hehheh. Samo ima edna greska vo postot i GRNE OSTANA VO STRUMICA. P.S Radikal bidejki ti se imas so nego javi mu se prasaj go ili ako sakas da gi vidis novite igraci na strumica od mak liga odi vo kartel sedat momentalno heheh:pos2:Tasovski ima dogovor so strumica na 2 + 1 isto kako i Sokolov,znaevme za ponudata so ja imase dobieno od feni i zatoa bese deneska vo strumica na pregovori inaku kakko sto toj samiot mi kaza nema da bega od strumica ako ima pari a i ne moze da bega zasto e pod dogovor a isto taka e isplaten do denar taka da vi potvrduvam deka Tasovski definitivno ke go gledame najmalku uste edna sezona ovde.Inaku vi potvrduvam deka glavna preokupacija na upravata na strumica e doagjaneto na Mirakovski.Za Gocevski znam deka mu se javil Vlaikidis no ovoj mu rekol deka ako ostane vo Makedonija ke igra za feni no ne se znae nisto zatoa sto i toj e mnogu lakom za pari a Strumica ovaa sezona moze da mu ponudi poveke od toa sto go zemase dodeka igrase kaj nas a znam deka i veke mu imaat dostaveno podobra ponuda od feni. Za grne iako mi e omilen igrac mislam deka sigurno ke igra vo mzt ama se moze bez sekogo koj nesaka da bide del od novata strumica.Moe mislenje e deka ako dojde Mirakovski najverojatno Bogoev ke ide u feni zatoa sto ako ostane ke mora da bide rezerva a nie znaeme kolku toj go saka toa.Za sponzorite ke ima pres vo Cetvrtok pa ke doznaete se sto ve interesira.POZZZZZZ
hehe izgleda prerano vi se izviniv deka sum zgresil citajte go postot i citajte mak sport vo ponedelnik hehheh. Samo ima edna greska vo postot i GRNE OSTANA VO STRUMICA. P.S Radikal bidejki ti se imas so nego javi mu se prasaj go ili ako sakas da gi vidis novite igraci na strumica od mak liga odi vo kartel sedat momentalno heheh:pos2: