Tiveriopol
Струмичанец
KRAJ.Zalno do vcera eden muabet deneska drug sramota kazano im e na site igraci da si baraat novi klubovi KK STRUMICA se raspadna ili potocno kazano ke imame klub kako sokoli, inaku na 10 ke se znae dali ke vleze ALFA BANKA vo klubot ili ne, no veke i vo toa ne veruvam ne trebase da ne lazat zosto za tolkko li zasluzivme mozea barem da kazat nema pari nema sponzori kraj a ne da ne lazat take ke bide tolkav budzet neznam so neznam kako zosto go vikaa vcera tasovski vo strumica zosto pak go lazea nemaa gas da izlezat i da kazat javno NE DAVAME POVEKE PARI tuku ni prodavaa nevistini.Se nadevam deka sepak ke vleze toj famozen sponzor vo strumica iako veke posle tolko kazani lazi i ne mi se veruva.Pozz do site na forumot se izvinuvam sto celo vreme sum vi pisuval nevistini no toa e kako sto me lazele mene taka i jas sum ve lazel.Dobro rece Grne vo nedelata ne veruvaj na nikoj lazat nema pari go vikaa Dimce za povtorno da go zalazat da ostane.No sto e tuka e sega ostanuva samo da gledame kako propaga klubot i da se nervirame, da vidime dali narednata sezona povtorno ke ima ajduci vo salata i kolku gradot go saka klubot.POZZZ i uste edno izvinuvanje do site sto go citaat forumot