- Член од
- 12 октомври 2007
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 22
Tiveriopol, ti taka najupaten mi stoos u posledno vreme. Ajde utre cekame informacii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И шо кажа саа ?
Иначе Радикал не викав дека пишеше дека сакаше да се распаднаме, ама пишеше постови од типот каде што не споредуваше со Соколи така да и тоа е еден вид на ситење.
вие од Ф.А дај остајте ни да си бараме спонзор, шо се мешате вие овдека, наш проблем си е тоа, или ќе не биде или не. ојте глејте си за вашиот клуб.
од претходниот мој пост би го избришал Лукоил нека остане само да живее Зоран Заев :wink:
а бидејќи вчера така беше кажано (не лично на мене) за лукоил без причина да провоцирам го напишав тоа , но денеска разговарав со тројца играчи на КК СТРУМИЦА и тие ми рекоа дека многу близу да не речам готова работа е соработката со грчка банка (АLPHA BANK), но дека и тие се уште немаат подетални информации околу конечниот сооднос на вложени средства
Алфа Банка е заинтересирана за кошарката, бар оваа што е во МКД, тоа можам да го потврам со милион посто сигурност. Не е со грчката Алфа, туку со оваа кај нас, а оваа Алфа е мислам подружница на Грчката национална банка. Без сомнение би бил добар спонзор, познавајки го фактот колку се загреани за кошарката, ама да сумите од 700.000 евра се малку пренадувани (мое мислење)
Па што викам јас дека многу навлеговме во филм , од каде тие 700 000 евра ...
super e ako sme najdele jak sponzor ee a so bobi e sloboden igrac... neli ke igrajal za nas
шо ке ни е боби во тимот? не играл кошарка цела година и повеке,сигурно не тренирал, како ке се врати во потребната форма?
Марко јас сум само 17 години и не сум баш толко упатен во историјата.
затоа прашав дали е некаде русија бидејки мислев дека е таму. После видов на нет дека е Грција.
За спонзорите не е само 1 спонзро туку се повеке спонзори како што знам јас,од играчкиот кадар се планира да се задржат сите кои беа костур на тимот. Слушнав дека гоцевски несакал да го продолжи договорот со фени туку сакал да се врати тука.Колко е точно незнам така слушнав така ви кажувам.
Не верувам Гоцебски да се врате,,..
e dobro de, ne mi se pravdaj sea...........
toa so bivsata otomanska republika junanistan bese spomenuvano kako del od nacionalnite interesi koga ni go bapnaa vetoto........:smir:
Епа затава викам оти не сакам да се врате..а сака ли го некој тај предавник ?