Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Tiveriopol, ti taka najupaten mi stoos u posledno vreme. Ajde utre cekame informacii

И шо кажа саа ? :pos::pos::pos:

Иначе Радикал не викав дека пишеше дека сакаше да се распаднаме, ама пишеше постови од типот каде што не споредуваше со Соколи така да и тоа е еден вид на ситење.

Никаде не реков дека сте станале Соколи, туку дека ако не најдете спонзор ке бидете како Соколи

вие од Ф.А дај остајте ни да си бараме спонзор, шо се мешате вие овдека, наш проблем си е тоа, или ќе не биде или не. ојте глејте си за вашиот клуб.

Бато, не е само ваш проблем, јас сакам да гледам кошарка а не да гледам едвај склопени екипи. Ако вие сакате другите да немаат пари и да бидете сами во лигата, ние не сакаме (бар јас) да се изгуби неизвесноста и квалитетот...заклучок...не е само ваш проблем

од претходниот мој пост би го избришал Лукоил нека остане само да живее Зоран Заев :wink:

а бидејќи вчера така беше кажано (не лично на мене) за лукоил без причина да провоцирам го напишав тоа , но денеска разговарав со тројца играчи на КК СТРУМИЦА и тие ми рекоа дека многу близу да не речам готова работа е соработката со грчка банка (АLPHA BANK), но дека и тие се уште немаат подетални информации околу конечниот сооднос на вложени средства

Алфа Банка е заинтересирана за кошарката, бар оваа што е во МКД, тоа можам да го потврам со милион посто сигурност. Не е со грчката Алфа, туку со оваа кај нас, а оваа Алфа е мислам подружница на Грчката национална банка. Без сомнение би бил добар спонзор, познавајки го фактот колку се загреани за кошарката, ама да сумите од 700.000 евра се малку пренадувани (мое мислење)

ПС До сега ниеден тим во Македонија немал толкав буџет, се зборуваше дека Куманово имаше едно време 2.000.000 евра, ама ни 1/4 не беа вложени во тимот од тие

Алфа Банка е заинтересирана за кошарката, бар оваа што е во МКД, тоа можам да го потврам со милион посто сигурност. Не е со грчката Алфа, туку со оваа кај нас, а оваа Алфа е мислам подружница на Грчката национална банка. Без сомнение би бил добар спонзор, познавајки го фактот колку се загреани за кошарката, ама да сумите од 700.000 евра се малку пренадувани (мое мислење)

Па што викам јас дека многу навлеговме во филм , од каде тие 700 000 евра ...

Па што викам јас дека многу навлеговме во филм , од каде тие 700 000 евра ...

i jas mislam deka se mnogu pari, samo dava nadez toa sto se grcki sponzori, a gi znaeme grcite kako investitori vo Makedonija kolku se navlezeni, bi bilo ubavo kazaa pogore za site da imame ne samo strumica i feni, tuku poveke kvalitetni ekipi, toa bi bilo dobro za site nas, ke gledame kvalitetna kosarka, pa zasto da ne dojde i do prijavuvanje narednite se sezoni vo povisokite ligi na FIBA.:salut:

ke bide nogo ubavo site 12 ekipi da imat ist kvalitet e togaj ke bide interesno prvenstvoto .. daj boze da bite tk .... da izlezat podaleko od makedonija da cuut i za nas koi sme sto smee ..... poz

"На добар пат сме да обезбедиме еден сериозен спонзор со кој би ја затвориле финансиската конструкција, не само за следната сезона"- велат струмичани. "А тоа значи дека ќе бидеме уште посилни"...
0DEA8FD2287A2C48999C557712E60ABB.jpg

Првиот ден од ова работна недела треба да биде и почеток на еден нов сериозен пристап на раководството на Струмица во обидот да се формира респектабилен состав за следните предизвици.

Од југот стигнуваат најавите дека од денеска и официјално ќе почнат разговорите, преговорите, сеедно, со играчите на кои Струмица смета и во наредниот период.

Претходно, по препорака на Собранието на клубот, пред реализација е и потпишување договор за спонзорство со една реномирана странска фирма.

Сепак, струмичани не откриваат премногу детали по тоа прашање. Сакаат сето тоа прво да се стави на хартија и да се официјализира.

"На добар пат сме да обезбедиме еден сериозен спонзор со кој би ја затвориле финансиската конструкција, не само за следната сезона"- велат струмичани.

Тоа би требало да значи дека сега веќе поранешниот шампион ќе биде уште посилен во следната сезона

"Од денеска ги почнуваме преговорите со нашите играчи. Како со оние кои се под договор, како Тасовски и Соколов, така и со оние на кои им завршија обврските, како Богоев, Грнчаров, Крстевски. Во моментов, сакаме прво да го затвориме списокот со домашни играчи. Потоа ќе размислуваме за оние од страна, без кои сигурно нема да останеме"- велат од раководството на Струмица.

Сето ова би требало да има појасна слика во средината на оваа последна недела за трансфери на домашните играчи.

"Планирано е, најверојатно в четврток, да се одржи и прес-конференција на која ќе соопштиме повеќе детали поврзани со актуелните случувања во клубот, особено за овој преоден рок. Сметаме дека дотогаш ќе имаме доста конкретни работи"- велат струмичани.

Еве ви една утешна информација дека ќе бидеме појаки од поминатата сезона..

super e ako sme najdele jak sponzor ee a so bobi e sloboden igrac... neli ke igrajal za nas

super e ako sme najdele jak sponzor ee a so bobi e sloboden igrac... neli ke igrajal za nas

шо ке ни е боби во тимот? не играл кошарка цела година и повеке,сигурно не тренирал, како ке се врати во потребната форма?

Марко јас сум само 17 години и не сум баш толко упатен во историјата.
затоа прашав дали е некаде русија бидејки мислев дека е таму. После видов на нет дека е Грција.
За спонзорите не е само 1 спонзро туку се повеке спонзори како што знам јас,од играчкиот кадар се планира да се задржат сите кои беа костур на тимот. Слушнав дека гоцевски несакал да го продолжи договорот со фени туку сакал да се врати тука.Колко е точно незнам така слушнав така ви кажувам.

шо ке ни е боби во тимот? не играл кошарка цела година и повеке,сигурно не тренирал, како ке се врати во потребната форма?

Марко јас сум само 17 години и не сум баш толко упатен во историјата.
затоа прашав дали е некаде русија бидејки мислев дека е таму. После видов на нет дека е Грција.
За спонзорите не е само 1 спонзро туку се повеке спонзори како што знам јас,од играчкиот кадар се планира да се задржат сите кои беа костур на тимот. Слушнав дека гоцевски несакал да го продолжи договорот со фени туку сакал да се врати тука.Колко е точно незнам така слушнав така ви кажувам.

e dobro de, ne mi se pravdaj sea...........

toa so bivsata otomanska republika junanistan bese spomenuvano kako del od nacionalnite interesi koga ni go bapnaa vetoto........:smir:

e dobro de, ne mi se pravdaj sea...........

toa so bivsata otomanska republika junanistan bese spomenuvano kako del od nacionalnite interesi koga ni go bapnaa vetoto........:smir:

ти кажав си признав така напишав мислев русија.
Не сум упатен во политика бидејки не ми треба(sry za ova t.e offtopic)

да се навратиме на клубот. Кој има информации повеке нека постира.:helou:

Па не треба ни да се врате.сам треба да е свесен оти не треба да се врате.

de bre luge ostavite go covekot.on potpisa so feni i sigurno ke bide kaj nas.taka da olabavete malku!!:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom