Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
нема кој да ги донесе судиите ...
КАЖИ НЕМА КОЈ ДА ГИ ПЛАТИ !

:pos2::pos2::pos2::pos2: Саа у БИБЛ ќе се на ЛИЦИТАЦИЈА кој даде повеќе за тај судат :pos2::pos2::pos2::pos2:

Топ утакмица, топ атмосфера, ја седев под кошот. hehe:

Мислам дека судиите ја претераа малце со судење во корист на Фени, а мислам и дека тренерот на Фени заслужи техничка коа беше кај записничката маса. Како и да е последниот напад го имаше Струмица на 7 секунди до крај и Богоев утна... утакмицата ја изгуби Богоев со многуте утнати слободни, а исто така мора да кажам дека црнецот од Фени многу добро играше, дае некои невозможни шутеви.
Јебига тоа е тоа. toae:

Рајкович оди да се кара со делегатот од КФМ, и го удара на Љочето и пак не му судат техничка.

Ај неможам да пишам, оти как пишам и очите ми се наслзуват, утре ме чека Беласица да га бодрам за 1 лига, така да нема време за плачене.

Поздрав до сите момци, и покрај поразот докажавме дека Струмица е единствен град во Македонија, кој живее за кошарката, и воопшто за спортот !

Како сакаш сфати го Пејо, и молам ти се баш сега не ми е дојдено до караници. 5000 народ гинеше на трибините за нив а они не ни дадоа повод за радост, а после си одиме и ги гледаме сите се смеат и седат во пицерија како ништо да не било.

Заслужуват ли ?

Како сакаш сфати го Пејо, и молам ти се баш сега не ми е дојдено до караници. 5000 народ гинеше на трибините за нив а они не ни дадоа повод за радост, а после си одиме и ги гледаме сите се смеат и седат во Пицерија како ништо да не било.

Заслужуват ли ?

Како шо зачујах Тимбата правил армас денеска. Мош за тва се славиле :toe:

сите се смеат и седат во Пицерија како ништо да не било.

Заслужуват ли ?

ехехееее преживеј го тоа едно 10-11 години и види после како е.... :)

ај да не те тешам да не пружам геј моменти овде ама од ова не се очекуваше ништо кај “буши пара бургија не буши’’тоа е тоа здравје догодина ;)

Рајкович оди да се кара со делегатот од КФМ, и го удара на Љочето и пак не му судат техничка.

Ај неможам да пишам, оти как пишам и очите ми се наслзуват, утре ме чека Беласица да га бодрам за 1 лига, така да нема време за плачене.

Поздрав до сите момци, и покрај поразот докажавме дека Струмица е единствен град во Македонија, кој живее за кошарката, и воопшто за спортот !

Тука беше најголемата грешка на судиите ! Незнам шо да кажам ... Ама Златко Гоцевски колку пати го соборуваше на Пупович ? Јас да бех на негово место верувајте ќе го убијаах ! А он си изазиваше ? Изгледа незнааше дек се наваѓе ?

Nema da se zalam ni na sudiite nisto no ke se nadovrzam na Hristov sto rece vo eden post toa i jas go vidov kako i 4,5000 publika koga sudijata vo eden moment mu dosuduva tehnicka na Gocevski i posle ja meni odlukata stvarno se iznasmeav , sudiite ne ni gi biva za nisto ama ajde bide sto bide.

abe momci videjte sega sekoj trener ima razlica filozofija...ka bese stratus trener bogoev nemase pravo da ga sutne topkata samo da proigrava...sega kadia na plejovite i ima dadeno puno sloboda...taka da eftim mozase da prava so saka....Na Strumica pobedata i bese vo race so toa sto ne ja iskoristti ja sansata, posledniot napad trebase bogoev da odi do kraj mozebi ke mu sudea faul...ama toa e toa...Cestito pobeda Feni... izvinete za latinicata ama eve mari4eto nemala mk font u internet cafeto

Утре е армасо инче саа се враќам од селецт там бее сите после ојдее у платинум ...нии се замараме они не се замарат кој ги еба саа со да кажам поздрав до сите верни навивачи на Струмицаа.... ќе има подобри денови за нас......
Тимба аут си братче....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom