Фан клуб: Струмица

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Lele kako ke placite na kraj!!!Mi se polni dusava koga ve gledam vaka kako se raduvate koga znam deka toa ke bide ednakvo na vasata taga posle natprevarot.A vie raduvajte se slobodno...Ne obranuvajte vnimanije na postov moj.Raduvajte se
абе атанасе, мора некој да има победник, или вие или ние...како шо кажа маркус ного од тука гледат га страната од победата, а од поразо никој не гледе...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Е да.. ама ние сме оптимисти дека ке ја одбраниме титулата и како и секој гледаме на страната на победата.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
абе атанасе, мора некој да има победник, или вие или ние...како шо кажа маркус ного од тука гледат га страната од победата, а од поразо никој не гледе...
Se slagam i go cenam postov.Oti malce isprovocirav i da bese nekoj ponesalam ke me oterase u picku mater a ti mi kaza ubavo

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Атанасе каква е атмосферата во кавадарци бе ?

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Го Пишам Последниот Пост Пред Тргнување и собирање со другарите.Се Надевам дека ке победиме и следниот пост ке ми е Честито Титула.СО ГОСПОД НАПРЕД ДО НОВА ПОБЕДА И 2 ТИТУЛА!

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Ајде уше 1 саат 15 мин до утакмицата одам да се спремам јас и да одам ... Ќе видиме шо ќе се случе оптимист сум оти ќе тепаме..

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Ќе славиме вечер или ќе тагуваме важно ќе пиеме дали од мака или среќа.....Нека има фер игра и фер судење и нека победи подобриот шо да кажам друго нема т'ва е.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Тотално идиотски пренос на националната ни МТВ. Уште поголем идиот е коментаторот кој уште од сега го прогласува Фени за шампион...
Самиот натпревар...судиите имаа неколку грешки, се разбира на наша штета. КФЕ си работи работата...Амир е решен да е шампион, ама...не се знае.
После пак ќе пишам.

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
fala mnogu nema kak da ja gledam za toa pitam. pisaj po posle ako sakas

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Титула за Фени...незаслужена...еврејска...со помош на КФЕ...На 8 сек. до крајот чиста наша топка, и оти Емил барал Тајм аут нивна...И истиот тој Емил требаше да добие техничка грешка кога буташе таму пред очите на ебениот делегат. Смешки...за другото и не ми се дискутира.
Си го добивте тоа што си го сакате. КФЕ си е ваша...ајт толку од мене.
Заврши најглупата сезона во мак-баскетот. Била и да не се повтори.

strumiks zaso ne si u sala?
Болен сум...многу

Kajgana Shop

На врв Bottom