Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
abe cekajte ima use 2 saata do pocetoko ... ne pravejte sega muabet dali ke sme sampioni ili ne ..... da ne letame visoko u oblaci kako so letaa kavadarcani ..... ke dojde 7 ke dojde i 9 ke vidame dali u salata ke se slava ili ke si odame razocarani .....
SO GOSPOD NAPRED DO VTORA TITULA

:se_ molamАјде дедо боже малко среќа у нас дај :se_ molam
Да не мислиш на Ѓорги Колозов... :baeh:

Навистина Господ нека биде со нашите кошаркари и сите љубители на кошарката ...со негова помош до втора титула..

Прво ми кажа одложил,ама денеска ми кажа оти ќе се армасувал денеска...Така одлучил...:vozbud:

Се спремам накај 5 и 30 ке одам.Шаловите се спремни маичката зелена спремам и идемоо.Имам претчувство оти ке победиме,оти ке славиме. Со Господ напред до 2 титула.:angel1:

ајде за саат време одаме

Ај дечки јас уште од сега одам, додека се најдеме со другарките...

Со среќа! Се надевам дека ќе славиме вечер. :)

Како шо ми изгледа салата ќе биде пна уште у 6 саато јас немам ни карта купено ќе одам порано:).Ајде СО ГОСПОД НАПРЕД КОН ВТОРА ТИТУЛА!!!

ајде тука кај мене пред маалта гледам се собират некој ајдуци..знамина макнат

Потсетување на ланската атмосфера во Парк.Денеска Ке Биде Пожешко од кога и да е било.
v7bo0z.jpg

Lele kako ke placite na kraj!!!Mi se polni dusava koga ve gledam vaka kako se raduvate koga znam deka toa ke bide ednakvo na vasata taga posle natprevarot.A vie raduvajte se slobodno...Ne obranuvajte vnimanije na postov moj.Raduvajte se

Да не мислиш на Ѓорги Колозов... :baeh:

Навистина Господ нека биде со нашите кошаркари и сите љубители на кошарката ...со негова помош до втора титула..
Амин.
За пола саат тргнувам од дома...:) Се гледаме таму:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom