Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе ти па:pos2: :pos2: Тај си ојде ехее,од кога:pos2: :pos2:

Како бе го пишува на една страница..... www.basketball.org.mk
мислам дека беше... како и дае не го бидуваше ... тортоп ..
а Слободанчо Хаџивасилев.... беше суспендиран и тој го смена аман беее...... златен играч

Ваанто го бива, има висина има снага, има шут....ама џабе му е оти ке е во 1тим во Струмица, треба да има шанса да игре да собере искуство, а не ка ќе флезе да има трема у него...

Како бе го пишува на една страница..... www.basketball.org.mk
мислам дека беше... како и дае не го бидуваше ... тортоп ..
а Слободанчо Хаџивасилев.... беше суспендиран и тој го смена аман беее...... златен играч
Е жими се ... стварно ме насмеја и орасположи ...
Од кога не си гледал кошарка у салата ?

Ваанто го бива, има висина има снага, има шут....ама џабе му е оти ке е во 1тим во Струмица, треба да има шанса да игре да собере искуство, а не ка ќе флезе да има трема у него...
Аха ја барем ти и објасни ти тренира повеќе време со него,ти го знааш...А ного се нервирам ко викат така привилегии право....:toe:

Е жими се ... стварно ме насмеја и орасположи ...
Од кога не си гледал кошарка у салата ?

Брат, сега кога ми текна за играјачите ми текна и за него ..... звер беше ....
а инаку немам гледано кошарка пред 1 коло .. во сабота не бех во сала имав работа.. ):DD::DD:

Е да.

Пеер ти изгледа забравил си очиилта дома.. у Кавадарци на загреваанто обрачо не го погодувал? Виде ли ка го куца и тројки даваше ќе биде играч од него рано е оште 18-19 години е тука негде ти појак да не си од него?:)

Ех куцал на загревање, без никој пред мене и ја куцам, а инаку шо маваше бунари маваше детето, испаднаа заедно со Цветков на паузата на полувреме, Цветков погоди 3-4 тројки, Заев 3 бунари по ред имаше.

За појак од него не знам дали сум оти го неам видено како играе, ама морам да се пофалам дека иам доста кока коли обрано на 1-1 :).

Абе нели гледаш си играа мајтап со нас :pos2: :pos2: :pos2:

цццц не бе искрено незнам овој играч го заборавив сеа кога ми текна за играјачите ми текна за него..

ЛЕЛЕ енос ми текна ... што му фалеше бе .. закон беше ако не друго за прекршоци и блокади... лелел ....
ако .. груич - нека си оди ..... :DD:
а , овој ДЕЛИЧ... и тој да не е на печалба или на клупата е кај Струмица не сум го забележал

тај си ојде!

Еј шо бива за БИБЛ слушнах оти сме флезеле нии 3 екипи нии, Фени и Фершпед?

Ех куцал на загревање, без никој пред мене и ја куцам, а инаку шо маваше бунари маваше детето, испаднаа заедно со Цветков на паузата на полувреме, Цветков погоди 3-4 тројки, Заев 3 бунари по ред имаше.

За појак од него не знам дали сум оти го неам видено како играе, ама морам да се пофалам дека иам доста кока коли обрано на 1-1 :).

Еххх ти ке се спортиставаш со него ... ако си по јак оти не одеш во Фени да кажеш да те примат оти си ист как ването .:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
НЕЗНАМ НИ ЈАС ШТО КАЖАВ :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Еј шо бива за БИБЛ слушнах оти сме флезеле нии 3 екипи нии, Фени и Фершпед?

Да.

ццц ти си луд бе ... Заев на тренингот да видиш што прави нема да ти се верува ! ! ! 3 не промашува

Ајдее и тај исти как Корн:pos2: :pos2: :pos2: Аха ќе играме БИБЛ...

Абе преги Поцката случајно го питах и ми кажа ! ццц колко сум среќен сега поради тава !:pos2::pos2:

ццц ти си луд бе ... Заев на тренингот да видиш што прави нема да ти се верува ! ! ! 3 не промашува

Ама на тренингот ... хахА
Ама на натпреварот .... има тремааааааа:tapp::toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom