Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Заев ли го викаш Ваанто:)
Инаку може да е добар шутер не викам не, само ти кажувам шо видов у Кавадарци каа се загреваа:)

А еве читам и градоначалникот чичко му бил така да ништо чудно шо го зимат за првиот тим, ама и височко ми изгледа тоа дете.
Пеер ти изгледа забравил си очиилта дома.. у Кавадарци на загреваанто обрачо не го погодувал? Виде ли ка го куца и тројки даваше ќе биде играч од него рано е оште 18-19 години е тука негде ти појак да не си од него?:)

Пеер ти изгледа забравил си очиилта дома.. у Кавадарци на загреваанто обрачо не го погодувал? Виде ли ка го куца и тројки даваше ќе биде играч од него рано е оште 18-19 години е тука негде ти појак да не си од него?:)

17 години е.. .
Многу му е рано енос на школо оди .....:vozbud::vozbud:

Знае ли некој дали ќе се игра у Струмица со публика!?
На сител кажале ќе се игра у Струмица финалето празна сала:tapp::nesvest:.
Нели е платена казната 60.000 и треба да се игра со публика.. ај ако знае некој точно нека каже!

Нели е платена казната 60.000 и треба да се игра со публика.. ај ако знае некој точно нека каже!

ПЛАТЕНО Е СЕ ВЕСНИЦИТЕ ЛАЖАТ и јас имам прочитено без публика ... САЛАТА КЕ ЕЧИ БЕЗ ПУБЛИКА ХАХАХА ...
со публика ке е 100%

И зашо дојде саа да ми солаш памет или да се караш?

Да така е за другата сезона Струмица го сака Мираковски а тоа Панајот и на неколку пати го кажува јавно,Кицулис ке доаѓа пак изгледа и што сега сум направил ростер ц.ц.ц.ц оК,ај...:nesvest:
Ај доста и не трчи как прле пред магаре.

Ване Заев е ОК ... му треба игра на детето и затава е поарно да го пуштат одгодина некаде у послаба екипа за да добие малко искуство на терен ... ако остане у СР и од година пак ке си преседе на клупата.
Грујич - тежок булдожер ... мислам оти Томчето беше 5 пати посалам од него ...

Абе ЌЕ ИМА ПУБЛИКА амааан.:nesvest:

Јас разберах негде у Романија играјал не знам колку е точно

ЛЕЛЕ енос ми текна ... што му фалеше бе .. закон беше ако не друго за прекршоци и блокади... лелел ....
ако .. груич - нека си оди ..... :DD:
а , овој ДЕЛИЧ... и тој да не е на печалба или на клупата е кај Струмица не сум го забележал

ПЛАТЕНО Е СЕ ВЕСНИЦИТЕ ЛАЖАТ и јас имам прочитено без публика ... САЛАТА КЕ ЕЧИ БЕЗ ПУБЛИКА ХАХАХА ...
со публика ке е 100%
Фала богу.. тато ми се јавува вика на сител кажаа без публика ќе се играјало, не ми се веруваше на мене нема логика.. ама ај да си питам оти се си бива :).
Треба да одеме 2 саата пред утакмицата за да фатеме место цел град ќе оде :).

ЛЕЛЕ енос ми текна ... што му фалеше бе .. закон беше ако не друго за прекршоци и блокади... лелел ....
а , овој ДЕЛИЧ... и тој да не е на печалба или на клупата е кај Струмица не сум го забележал
Аман бе ти па:pos2: :pos2: Тај си ојде ехее,од кога:pos2: :pos2:

Aman be covek ... DELIC si ojde ose pred Nova godina ... zatava ne si go zabelezil ... da ne si go smesal so nekoj od klupata :pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom