Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде нека ни е честито што ќе играме во БИБЛ...А тоа најавува и подобар ростер за следната сезона така?Па нека пукнат сите си знаат кој се тие што збореа пред 1 година,велеа Струмица ќе има тим за 1 година само кога ја освои шампионската титула:drk: ...Но еве сега гледаат дека Струмица е на чекор до освојување на втората по ред шампионска титула во Македонија,па здравје до година одиме и на 3та :vozbud: :vozbud:

Честито што играме во БИБЛ ... .
Во право си се што кажа не мора да повторуваме .....
Јас како што гледам овој ЗАЕВ и КАРАМАНОЛЕВ зошто не ги мајнат да земат ЈАКА(добри играчи) во резерва и овај ПЕТКОВ.... незнам незнам ..вие што викате ?:DD::DD:

Јас како што гледам овој ЗАЕВ и КАРАМАНОЛЕВ зошто не ги мајнат да земат ЈАКА(добри играчи) во резерва и овај ПЕТКОВ.... незнам незнам ..вие што викате ?:DD::DD:
Абе братче за другата сезона ќе се права тим и со клупа и со се...Главна цел пред се е да се донесе Митто(Мираковски),Кицулис ке дојде...Некако окото и шета пак накај Златко сакат да го вратат,ама ако би одлучувал јас нема место за Златко во нашиот тим...Пред се треба да се седне со играчите после натпреварот во сабота во кој се надевам ќе станеме шампиони...И да се разговара кој мисли да остане,и кој управата мисли да го задржи за следната сезона...Зошто еве на пример Грујич човекот лапка си парички а не ни игра многу му е гајле,него да го прашаш тој ќе ти рече дека сака во Струмица да остане уште 10 години:pos2: :pos2: ....

Па секоја екипа има младинци во ростерот бе друже, инаку тој Заев тешко дрво ви е, на загревање го гледам ретко го погодува обрачот, бунар до бунар е детето, Цветков е добар на загревање, тројки 3/3 имаше :)

Па секоја екипа има младинци во ростерот бе друже, инаку тој Заев тешко дрво ви е, на загревање го гледам ретко го погодува обрачот, бунар до бунар е детето, Цветков е добар на загревање, тројки 3/3 имаше :)
Братче ако имаш некогаш прилика дојди во Струмица па јас и ти заедно ќе одиме на тренингот на нашите да видиш дека Ваанто е еден од најдобрите шутери во екипа..Се разбира после Диме,Дарко,Дамир...Ако Ваанто продолже да тренире ќе биде играч од него...:helou:

Не се радувајте ... како шо напишаа лозари пред некој пост АМИР ќе бил “функционер“ у БИБЛ оти наводно он бил најзаслужен оти БИБЛ се основала. По тој повод Амир ке стане функционер, ке му дадат медал за заслуги, ке стане почесен претседател на БИБЛ, ке му дадат можеби канцеларија, телефон, актовка и АМИР ке га направе БИБЛ лигата за пример. Исто така Лозари пред некој пост рекоа дека АМИР тука нема да запре и дека ФЕНИ ке игра у ЕУРОЛИГАТА. Највероватно и тама ќе стане функционер. Затава драги мои Струмичани ... не се закачувајте со Амир оти он за 1-2 години ке пали и гаси низ Европа како функционер...:pos2::pos2::pos2::pos2:

ЗАЕВ е примен со привилегии...
чучко му е градоначалникот на Струмица Зоран Заев .. затоа ...
ама не е фер сега кога не ги бидува и Груич и Заев нека си одат за тие два може многу по квалитетни играчи да се земе ...
Кицулис... омилен играч ми беше...цццц ЗАКОН БЕШЕ .... одбрана посебно ....

Не се радувајте ... како шо напишаа лозари пред некој пост АМИР ќе бил “функционер“ у БИБЛ оти наводно он бил најзаслужен оти БИБЛ се основала. По тој повод Амир ке стане функционер, ке му дадат медал за заслуги, ке стане почесен претседател на БИБЛ, ке му дадат можеби канцеларија, телефон, актовка и АМИР ке га направе БИБЛ лигата за пример. Исто така Лозари пред некој пост рекоа дека АМИР тука нема да запре и дека ФЕНИ ке игра у ЕУРОЛИГАТА. Највероватно и тама ќе стане функционер. Затава драги мои Струмичани ... не се закачувајте со Амир оти он за 1-2 години ке пали и гаси низ Европа како функционер...:pos2::pos2::pos2::pos2:
Е што оти ќе е функционер ова не е КФЕ ако даваш пари ајдее прави што сакаш...Он нека си е фунционер џабе му е се бе...:helou:

Е што оти ќе е функционер ова не е КФЕ ако даваш пари ајдее прави што сакаш...Он нека си е фунционер џабе му е се бе...:helou:
У праву си ...
Сега ми олекна ...
Значи да не се секирам???

Братче ако имаш некогаш прилика дојди во Струмица па јас и ти заедно ќе одиме на тренингот на нашите да видиш дека Ваанто е еден од најдобрите шутери во екипа..Се разбира после Диме,Дарко,Дамир...Ако Ваанто продолже да тренире ќе биде играч од него...:helou:

Заев ли го викаш Ваанто:)
Инаку може да е добар шутер не викам не, само ти кажувам шо видов у Кавадарци каа се загреваа:)

А еве читам и градоначалникот чичко му бил така да ништо чудно шо го зимат за првиот тим, ама и височко ми изгледа тоа дете.

ЗАЕВ е примен со привилегии...
чучко му е градоначалникот на Струмица Зоран Заев .. затоа ...
ама не е фер сега кога не ги бидува и Груич и Заев нека си одат за тие два може многу по квалитетни играчи да се земе ...
Кицулис... омилен играч ми беше...цццц ЗАКОН БЕШЕ .... одбрана посебно ....
Зошто само зборете глупости?Си го видел ли Ваанто как игре?:tapp: Кој од младите е подобар од него...Супер шутер е,добро граден висок...Ама тава е тава само да се тресе,со привилегии бил ц.ц.ц.ц:tapp:

Зошто само зборете глупости?Си го видел ли Ваанто как игре?:tapp: Кој од младите е подобар од него...Супер шутер е,добро граден висок...Ама тава е тава само да се тресе,со привилегии бил ц.ц.ц.ц:tapp:

Заев има време ќе заигра и за први тим. Енос 17 години е, иначе добар шутер е да го имам гледано... Само му треба малце снага...

Заев ли го викаш Ваанто:)
Инаку може да е добар шутер не викам не, само ти кажувам шо видов у Кавадарци каа се загреваа:)

А еве читам и градоначалникот чичко му бил така да ништо чудно шо го зимат за првиот тим, ама и височко ми изгледа тоа дете.

Ването е средно училиште учи во Никола Карев мислам дека е 4 година или 3та година. .. Деттето е премногу високо кога влегува во училницата се наведнува ...

-хе .. Не е вака од искуство примен има и по нешто привилегија сеа...:toe:

Не сам јас...
Ти си...и Ростер за одгодина направил си, можеби и фанасиската конструкција на клубо ке га склопаш
И зашо дојде саа да ми солаш памет или да се караш?

Да така е за другата сезона Струмица го сака Мираковски а тоа Панајот и на неколку пати го кажува јавно,Кицулис ке доаѓа пак изгледа и што сега сум направил ростер ц.ц.ц.ц оК,ај...:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom