Фан клуб: Струмица

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
eeeeeeeeeeeeeeeeee читам во Време и шо да прочитам :uvo: Пишува дека Струмица ја Згрозила македонската лига? А најверојатни екипи што ќе флезат во БИБЛ би биле Фершпед и Фени ? Абе ние ако не флеземе поради публиката поради инцидентот тогаш ќе треба и Фени да не флезе!
А у спорт пишува дека пак утре ќе соопштат кој ќе флезе во БИБЛ :angry3:

Абе најарно си е ние и Фени да си флеземе ... Шо Фершпед тие немат ни добар состав ни ништо !

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
eeeeeeeeeeeeeeeeee читам во Време и шо да прочитам :uvo: Пишува дека Струмица ја Згрозила македонската лига? А најверојатни екипи што ќе флезат во БИБЛ би биле Фершпед и Фени ? Абе ние ако не флеземе поради публиката поради инцидентот тогаш ќе треба и Фени да не флезе!
А у спорт пишува дека пак утре ќе соопштат кој ќе флезе во БИБЛ :angry3:

Абе најарно си е ние и Фени да си флеземе ... Шо Фершпед тие немат ни добар состав ни ништо !
Se slagam so tebe.A de me zamisli ovoj predhodno.Zarem Park sobira i do 5000?Jas mislam deka nema sansi.Maksimulm ama skoros masimulm so se stoenje da sobere 3500-4000 dusi.Aj neka kaze nekoj poupaten ama iskreno:smir:

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Fersped za razlika od nas i od Feni ima tradicija svakjas plus od glaven grad e plus aerodrom so ti znam so ako me razbiras a ne znam zosto toj incident da ne odaleci od BIBL se nadaevam deka kako sampioni so 2 Tituli posledovatelni ke si ja obezbedime vizata za BIBL a ako veke e do sisinjata kazav i ke kazam nie frlavme poradi sudiite a tie poradi nivnata ekipa nezadovolni pa neka se zapitat koj za deka e

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Sala bese bratce za 5000 sigurno do 4000 e maksimum plus minus do 4000 se doaga mala zaebancija bese do 5000 ama edno e sigurno 2 saati pred mecto ke e full

Член од
31 мај 2008
Мислења
155
Поени од реакции
3
Se slagam so tebe.A de me zamisli ovoj predhodno.Zarem Park sobira i do 5000?Jas mislam deka nema sansi.Maksimulm ama skoros masimulm so se stoenje da sobere 3500-4000 dusi.Aj neka kaze nekoj poupaten ama iskreno:smir:
Толку собире од прилика, доколку сите седат. А со стоење по скали и позади кошевите горе 4500-5000 ...

Едит: ме претркал некој :)

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
a ti sto vikas "nemaat ni sostav ni nisto", dali mislis deka ako vlezat u BIBL ke igraat so istiot sostav? i ne znam kako nemaat, imaat sala na rapolaganje od 6000 gledaci, aerodrom..... ne znam sto treba da ima, ako propustiv nesto potcetime

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ама кажаа оти имало некој член у законто на таа лига оти треба да си 3 години член на таа лига..струмица и работнички го исполнуват тва додека фени не..

Член од
27 јуни 2007
Мислења
278
Поени од реакции
1
Толку собире од прилика, доколку сите седат. А со стоење по скали и позади кошевите горе 4500-5000 ...

Едит: ме претркал некој :)
Е да беее... (како Макрадули од Еднооки) :):) ... ако се испокачиме и на металната конструкција на кровот, и по мрежата позади кошевите ако висеме можеби ке не собере и 6000 души!!!

Ама кажаа оти имало некој член у законто на таа лига оти треба да си 3 години член на таа лига..струмица и работнички го исполнуват тва додека фени не..
Има такво ама пошто Амир е близок со Директорот на БИБЛ лигата и тоа по еврејска линија, тоа нема да се применува оваа година со цел да се соберат шо по квалитетни екипи ... факт е дека Фени дава пари за кошарката (и за судиите и останати дворски будали у КФМ) ... и затоа таа одредба од нивниот правилник нема да важи засега. Иначе СТРУМИЦА во БИБЛ е завршена работа и тоа од вчера поручек т.е. СТРУМИЦА ќе игра во БИБЛ лигата ДЕФИНИТИВНО!!! (99% - другото го оставам како резерва)

Погоре во постовите прочитав од некој дека играчите на Струмица провоцирале ... ЛАГА ... ниту еден од Струмичани не покажа ништо кон публиката за разлика од играчите на Фени кои во СР покажуваа и средни прсти и маваа топки во публиката. Апсолутно се слагам со СТРУМИКС дека Струмица има далеко поголема спортска култура од Кавадарци и тоа речиси во сите спортови ... и за разлика од Вас никогаш не сме исвиркале и псуеле наши играчи (без ралика дали е кошарка или фудбал или друг спорт)... тоа е доказ колку сте ИНСТАНТ! ... Се жалат фановите на Фени дека изгубиле затоа што останале без два бека ... Драги мои, Струмица игра речиси цело првенство стандардно без 1 или 2 од првата петорка. Вината за поразот барајте си ја кај вашиот “стратег“ Емил Рајковиќ, па така “стратегот“ кој до вчера го дигавте во небеса, стратегот кој става пудра и се шминка, “стратегот“ кој мисли дека натпреварот се добива со тројки од 9 метри, сега го псуете и укате ... Вашиот Самарџиев ви докажа дека е само еден просечен бек кој знае само да ја пренесе топката на другата половина и да шутне 4 тројки, па ако тргне шутот арно ако не тргне ...
Факт е дека ве згазивме вчера и тоа само во една четвртина и тоа само со 3 играчи - Богоев, Пуповиќ и Тасовски а можам да претпоставам ако тргне целата машинерија со Латовиќ, Грне, Бошњак и Крстевски шо ќе ви биде... Сепак не е крај додека не заврши во Сабота

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Респект за Посто Кон-ан. ДО сабота ништо не е готово как шо кажа.Мајсторката кај мајсторите.. т.е СТРУМИЧАНИТЕ!

Член од
14 март 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
cestito pobeda strumica zasluzeno pobedivte
zasluzuvate da bidete sampioni
vo sabota neka pobede podobriot tolku od mene

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Честито победа. Заслужено, машки. Во сабота го очекувам дуелот на сезоната, па ќе видиме кој ќе биде шампион. Се надевам на најдоброто се надевам дека нашите ќе се вратат со титула

Член од
14 март 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
ako prodolzi rajkovic so cemata da igra celo vreme kako tuka trebe i od ligata da ispadnat

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
utre Utre Utre Utre ce Place Place Place Place Place Place Place Place .........................................................Strumicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Незнам кој плаче.

Салата парк има капацитет може да собере комотно 2500 а сега со стоење да се буткат и разни глупости може да собере до 3500 мах.

Kajgana Shop

На врв Bottom