Mr.HyPNoTiC
UnTraceable Guest!
- Член од
- 13 ноември 2007
- Мислења
- 1.450
- Поени од реакции
- 239
Не бе не ајдуците беа кај вашите мајќи !i oni mavaa
ali poveke mavaa nevini putki
Доста не изазивајте!
Не бе не ајдуците беа кај вашите мајќи !i oni mavaa
ali poveke mavaa nevini putki
ne komentiram nisto nego aj edno primirje do sreda sto vikate a?peaceНе бе не ајдуците беа кај вашите мајќи !
Доста не изазивајте!
А КОЈ ВИКА СЕГА БЕ ЛЕЛЕ ЌЕ ГО ПРАТАМ УШТЕ МАЛКУ У НА МАЈКАМУ ДУПКАТАНе бе не ајдуците беа кај вашите мајќи !
Доста не изазивајте!
abe uzivaj ne se zamaraj so eden zbor kulirajpeaceА КОЈ ВИКА СЕГА БЕ ЛЕЛЕ ЌЕ ГО ПРАТАМ УШТЕ МАЛКУ У НА МАЈКАМУ ДУПКАТА
Aбе шо има да ми реплицираш. Не си дораснан оште. Настрана шо си некој малечок пилишкар, не ти замерувам ама попрости човеци од навивачите у Македонија нема. Те ајдуци, те лозари исти сте.ne komentiram nisto nego aj edno primirje do sreda sto vikate a?peace
kiksupermen i tebe ne ti komentram so ista mera nego aj primirje do sreda peace
c c c cХехехехехе....
Какви шампиони ќе станувате бе?!!
Така се станува шампион?
Со судење за во затвор????
Да ве ебам такви шампиони ако станете...
Струмица покажа дека може да игра и против Фени, против КФЕ, и против сите.
Да не ги коментирам сега сите судиски одлуки...
А со Браун што правиме? 6 натпревари? Или ништо...Еврејот ќе си среди работата...
Стока!
e samo taka i ja bide makedonija....i strumica od takvi kako tebe sto ne gi cenat navivacite koi sto zivotot go davat za strumica kako nie sto go davame za feni ali toa ti e makeonceAбе шо има да ми реплицираш. Не си дораснан оште. Настрана шо си некој малечок пилишкар, не ти замерувам ама попрости човеци од навивачите у Македонија нема. Те ајдуци, те лозари исти сте.
:uvo::uvo::uvo: Епа не се свртеле камерата да видете кој започна прв ! Прво Браун го Удри на Тасовски ... И после тасовски врати со фаут (што немаше врска) И после се припаѓаше на публиката ... почнаа да маат шишиња !c c c c
barem ova ne go ocekuvav od tebe ali toa ti e
znaci sega braun mavna okolu 40 sisinja
a ne znam zosto site ja vrtite i ne kazuvate za toa deka vie ste krivi sto dve godini za nigde se finalinjata
onaa sezona go nemase kfe i pak vie pravevte problemi
Хехехехе егиди божееее. Абе мајнејте си ги тии филмови од главата. Навиваче шо за шал и мајца и мајките ќе си ги продадат.e samo taka i ja bide makedonija....i strumica od takvi kako tebe sto ne gi cenat navivacite koi sto zivotot go davat za strumica kako nie sto go davame za feni ali toa ti e makeonce
Што глупости тресеш ти?c c c c
barem ova ne go ocekuvav od tebe ali toa ti e
znaci sega braun mavna okolu 40 sisinja
a ne znam zosto site ja vrtite i ne kazuvate za toa deka vie ste krivi sto dve godini za nigde se finalinjata
onaa sezona go nemase kfe i pak vie pravevte problemi
aj da ne kazuvam sto da ti se desi so ustata i raceteШто глупости тресеш ти?
Зошто летаа шишињата знаеш ли?
Си стварно глуп или тренираш? БРАУН ГО УДРИ ТАСОВСКИ мислам дека беше, без топка по лицето, педерланата испратена во вид на судии од она ваше еврејче не го санкционираше тоа и почнаа да летат шишиња.
Јасно ти е сега?
И кој е сега крив бе?
Оној педерот еврејски кој сака да си купи титула? Е да...токму тој...
А после ке се случи исто како со Орка.