Фан клуб: Струмица

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Vie li ste navivaci?:nesvest: Abe ajde be...Taka vikavte i koga izgubivme od Feni,deka Ajducite veke nema da navivaat na Strumica,gi gledam posle pak doagaat.Ve molam nemotje taka da razmisluvate zosto ako izgubat da ne se vrakat?Pa ovde ke pobedime i ke bide 2:1 za niv,pa da pobedime 3tata vo Kavadarci i ke bide 2:2...:smir: :smir: :smir: :smir:
da i posle pak ke ne tepate doma.....pa posle u fransfer periodot ke go zemite lebron james........
do koga so ova vamu ke tepame pa namu?

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
so govorime pred vreme ... cekajte ke dojde utre ke dojde petok i ke dojde kraajo i ke pravime muabet koj e sampion koj deka zgresil kak so ...

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
luge stvarno li nema da ima gostinski navivaci
oti ni veke napravivme spisok koj ke ide koj nema da ode za strumica
jas mu vikam na vodzite abe ne e dozvoleno oni se decedni vo stavot deka ke odime pa ne znam sto ke bide moze ke ne vratat

V

Viktoranius

Гостин
Абе нема навивачи, КФМ забрани навивачи до крај сезона. Освен ако дојдате на ненајавано ама никој не ви гарантире безбедност, како ние што дојдовме на полуфиналето на купот.

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Абе нема навивачи, КФМ забрани навивачи до крај сезона. Освен ако дојдате на ненајавано ама никој не ви гарантире безбедност, како ние што дојдовме на полуфиналето на купот.
abe ako idime sto bi mozele da ni napravite?:)
btw ako idime ke idime 2 avtobusa a moze da dojdat i od demir kapija i od negotino no ne se znae taka da ako idime ke bidime dosta luge

V

Viktoranius

Гостин
Абе човек ти разбираш ли оти неможе да дојдате ? Ти кажав освен да дојдате посебно сите и да си купате карти и да јадате семки, или најного 20 души да не ве приметат оти сте навивачи оти нема да ве пуштат на влезот. Кога ќе ве видат 200 души полицијата ќе ве врати уште на влезот на Струмица.:smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Утре сум оптимист оти ке победаме... фени е "прогласен" се "чувстува'' КАКО Нов шампион и мисли ке биде се лесно и утре ке се растоварени.. мислам дека ке блеснат лато и тасо утре.. верувајте ми .!

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Гласно размислување, што е поарно...
Утре, 2:0 за Фени...таму...
Па 2:1...тука...
3:1...таму...
3:2...тука...
3:3...таму!!!!
Значи ШОК!
и...4:3 тука... Шампиони!
E sea pocekaj te utre da izgubite pa posle baraj te matematika.Uste sega barat alibi i se gotvat za poras:smir:Ami so praime ako Feni pobede edna vo Strumica:baeh:

Eve a mojta matematika

utre 2:0
3:0...tamu
4:0...tuka i SHOK...

Se zezam se moze da se sluci.Mozebi ke bide vaseto mozebi ne.Nakraj eden ke pobedi:smir:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.846
Поени од реакции
499
kraen Rezultat 4-0 za feni. A inace Vecer se ocekuva pobeda na feni so 20 razlika.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.846
Поени од реакции
499
Утре сум оптимист оти ке победаме... фени е "прогласен" се "чувстува'' КАКО Нов шампион и мисли ке биде се лесно и утре ке се растоварени.. мислам дека ке блеснат лато и тасо утре.. верувајте ми .!
Gledaj Gurov Da ne blesne pa da ne mrdnat ni Teso Ni lato.

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
хехехехе 20 разлика ај преслушисе шо кажа хеххехехехехехехех

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Posle ke pobedime,siguren so vo toa.Vcera na treningo site bea kako sto treba osven Viktor..Site treniraat vo niz ima zelba i nevidena motivacija da se pobedi Feni...No toa treba da go dokazat denes.
P.S Najmaka mi e sto nema da mozam da si vikam vo Kavadarci,t.e da si navivam za mojata Strumica ke treba miren da sedam:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom