Фан клуб: Струмица

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Петро закон бе човеци , реши утакмицата хаха ,, ајде у вторник фени да го згазаме ...

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
У Вторник првата утакмица у гости така??

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
imam videno ja drvo trener, imam videno da nema avtoritet ali vakvo DRVO, vakva cepenka kako sto e lazovski nema nikade. ne znam ne mi e jasno najdobriot igrac (zaedno so jane i agoc ) na ovaa utakmica go ostavi na klupa, ajde ke razberam go izvadi deka imal 4 licni, ama cekaj be do kraj imase celi 7 minuti. pa doma li ke go nosi be da mu e*am kamenot, kako moze KFM da go proglasat za najdobar trener ne mi e jasno. P.S. ako ova bese slabo navivanje ondak daj da ne zborime na ovaa tema poso ocigledno se zbori nesto od inat, razbiram da kazes despotovic e najslab u svet, deckoto ima odraz 2 mm ne znam sto igra basket ne mi e jasno sto se muci, sto ja maci kosarkata, antipropaganda, site deca sto pocnuvaat kosarka ako sakaat da naucat basket neka go gledaat nego, taka ne treba da izgleda eden kosarkar, neka pravat se obratno od on sto pravi i ve uveruvam ke uspeete. CESTITKI za pobedata (tasovski prljaviot snajper neviden bravo ne promasi)

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
na mzt,strumica,fersped,amak......pa na koj mu cini kfm?
a na vas ne vi cini zatoa sto mnogu lesno pominavte so kaznite
pa na covek da mu skrsis nos da izvadi lekarsko i da te tuzi moze da ti zeme 2000 evra bre luge a ne vie pominavte so 20000 iljadi denari alooooo
btw uste ednas da vi ja cestitam pobedata

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
fala na cestitiki
nogo slaba igra na nasite .. mora da se popravat za vtornik snajpero TASOVSKI odlicno izigraja ... svaka cast na KADIJA vo prav momento go stavi PETRETO bogojo slabo izdanie ajde sega vo vtornik da pokazame koj e SAMPION poz ...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Реков и на темата за МЗТ:
Победа во слаб натпревар и слаба игра на Струмица. Мора да покажеме многу повеќе за одбрана на титулата.
По мене, очекувано финале. Ќе беше изненадување ако се случеше некое друго финале.
Некој горе се прашуваше кому му чини КФМ?
Освен на Фени и Работнички...не гледам некој друг кому му се симпатични? А зошто така...е затоа...знаете сите зошто.
Големиот Шекспир велеше дека нешто е гнило во државата Данска...

Член од
13 мај 2008
Мислења
19
Поени од реакции
15
Ne zborete taka za Cvetkov be...ako ne bese on ke izgubese Strumica :)
inace nogo slaba igra na nasite igraci....slaboo...se gledase deka se cuvat za so FENI :):)

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Шампионииииииииииииииииии нее слаба Доволно е..Браво за беелта Заз решига на крајо хехехех

П.С. Тимбата да га нема таа брзина ќе му ги пуштам децата од маалта ќе го посеруват...Дек се видело плеј мејкер да промаше од 10 , 11 лични ц ц ц ц

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Шампионииииииииииииииииии нее слаба Доволно е..Браво за беелта Заз решига на крајо хехехех

П.С. Тимбата да га нема таа брзина ќе му ги пуштам децата од маалта ќе го посеруват...Дек се видело плеј мејкер да промаше од 10 , 11 лични ц ц ц ц
Абе ости.. :) ка га погоди таа тројката незнам :pos:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ajde da mislime samo deka sme vo finale,i deka ke ja popravime igrata...

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Денес слабо игравте ама имавте доза на среќа, а и ние не ги искористивме вашите грешки. Сепак реално залужено сте во финале па ви посакувам успех. Барем да сме изгубиле од шампионите.:smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Абе ќе видате оти појако ќе играт у Кавадарци..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе ќе видате оти појако ќе играт у Кавадарци..
Ako ima vo nesto sto veruvam toa e Miodrag Kadija,ako ima vo nekoj vo koj veruvam toa se Viktor-Timbata-Darko-Damir-Micko-Ivan-Dime...Veruvam vo niv i znam deka povtorno ke placam od sreka koga ovde ke staneme sampioni veruvam vo toa...:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom