Фан клуб: Струмица

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Идемо на ФЕНИ и ќе ги тепаме..

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
ај честито второ последователно финале

одлична победа на ШАМПИОНСКИОТ ТИМ НА КК СТРУМИЦА (Тасовски-рака сабја, Бошњак и Крстевски се поагилни не само во одбраната туку и во нападот)

судиите комси-комса со некои нелогични одлуки на штета и на двете екипи

навивањето со повремени, моментални блесоци на домашната навивачка група

amak, pelister, fersped, mzt WHO?

ФИНАЛЕ СТРУМИЦА-ФЕНИ

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
Нема се Фени да тепа! Тај пат нии тепаме!
бдв.. Кога се игра првио натпревар и дека ?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
нем азбор дека струмиц аима подобар тим од МЗТ и поискусен што е многу битно, но несватливо е за на крај офанзивен скок на цветков да ја реши утакмицата. Можебеи пак ќе победеше Струмица но сепак тоа не требаше да се случи.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Да судат судиите како што треба не да ги победеме ќе ги растуреме на Фени! Со КФМ кој ќе излезе на крај..

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Да судат судиите како што треба не да ги победеме ќе ги растуреме на Фени! Со КФМ кој ќе излезе на крај..
Де бе ај само ти си у право. Сеа и кфм не ви чинат

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ajdeeeeeeeeeeeeeee finaleeeeeee ....... I FENI KE GO E*EME ...
De,de kogo ke ebate?Zarem mislite deka Strumica imase igra denes?Katastrofa bea osven Taskovski,Bosnjak...Ne moze veke Tasovski da gi vadi na site za cela utakmica ocekuvam mnogu poveke od Latovic a ne da se maci protiv Despotovski sto neznae seuste da odi...Treba mnogu raboti da se porprvat mnogu,mnogu....Ako mene me prasuvate koj igrac bi go sakal za slednata godina vo Strumica bez somnenie Jane Petrovski...Koga ke ja primi topkata 95% e kos...Ne samo od nego ke vleze i ke dade pas i sam na zicer...So vakva igra ke izgubime od Feni veruvajte,ako se popravime vo nekoj segmenti t.e poponuvanje vo odbranata ke go pobedime Feni...Zatoa ne se palete bezveza imame podobar tim od Feni sega e vreme da go dokazeme toa.:smir:

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Абе во текот на натпреварот приметивте дека спикерот на МТВ цело време навиваше за МЗТ и сум приметил кога дават Струмица со некој друг тим да игра се навива за другиот без исклучок..

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Dobro e sto pocna Krstevski da igra koga dojde Kadija. Dosega drzea takov igrac na klupata, sto igra super odbrana

FENI KE GO PAPA

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Бошњак изигра супер,Латович слабо, Тасовски како и секогаш д бест!:) Слаба игра на Богоев,Соколов беше добар,Пупович можеше и подобро, Крстовски просечно, добро изиграа нашите ама може и подобро :),верувам дека против Фени ќе играат многу подобро и дека ќе ги победиме доколку судиите бидат фер.

V

Viktoranius

Гостин
Богоев ептен ама ептен многу ме разочара на тој натпревар, дрво беше. Иначе како поединец се знае како и секогаш Димче Тасевски најдобар.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
De,de kogo ke ebate?Zarem mislite deka Strumica imase igra denes?Katastrofa bea osven Taskovski,Bosnjak...Ne moze veke Tasovski da gi vadi na site za cela utakmica ocekuvam mnogu poveke od Latovic a ne da se maci protiv Despotovski sto neznae seuste da odi...Treba mnogu raboti da se porprvat mnogu,mnogu....Ako mene me prasuvate koj igrac bi go sakal za slednata godina vo Strumica bez somnenie Jane Petrovski...Koga ke ja primi topkata 95% e kos...Ne samo od nego ke vleze i ke dade pas i sam na zicer...So vakva igra ke izgubime od Feni veruvajte,ako se popravime vo nekoj segmenti t.e poponuvanje vo odbranata ke go pobedime Feni...Zatoa ne se palete bezveza imame podobar tim od Feni sega e vreme da go dokazeme toa.:smir:
Де бе ти луд ли си, Јане Петровски у Струмица неможам да го смислам :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom