Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ај не драгаски глупости...,Метоно1
Марко колку точно доаѓате..?!

kako so vi kaza ROKI,eden sigurno a za dva kje vidime......
ne znam kolku lugje kje ima pred sala ama se nadevam na solidna brojka i so e uste povazno dobro navivanje bez prepucavanja........

a na kraj moze da ispadne avtobusot da ne dojde pa i da ne dojdeme,you never know............

Nema da mozam da dojdam da ga gledam :( a kolko sakaah...taka se padna...nemozam jas sam utre da odam so taksi da go eem :)Ama aj se nadevam oti ke ima pak edno 50-60 dusi ako ne i poveke za navivane :)

eee tocno leee tv oti VESLI FLUELEN se vratil i vecer ke igrajal ?

Да бе и Каламерников слушам ќе го реактивирале..

Ај одам јас на кошарка...се читаме после утакмицата :)
Се надевам на победа!

1.Победа на Струмица.Прво полувреме тесно.Третата четвртина го одлучи победникот.Најдобар играч Бошњак.
2.Фемили подобри и побројни од Ајдуци..(то е..јебига)
3.Грне му го пукнал носот на плејмејкерчето на МЗТ на полувреме..
4.Фени изгуби од Фершпед.
и то.:)

Солидна игра на струмица , само првата четвртина потфрли другото беше добро ...
Тасовски - како по обичај слабо одбрана малце трче но сепак тоа не се гледе , го покрива сето тоа со одличните тројки.
Грнчаров - одигра со срце , даде се од себе , се на се добра партија иако второто полувреме не флезе.
Богоев - добро ја креираше играта , со максимална концетрација само неколко промашени шутеви за 3 но ..
Латовиќ - добра игра во одбрана , во нападот не беше така забележителен .
Пуповиќ - солиден во нападот , добра одбрана
Бошнјак - одигра перфектно според мене , одбрана добро пресече неколку топки , напад ефикасно без многу промашени шутеви.
Соколов - си одигра на ниво свака му част.

Солидна игра на струмица , само првата четвртина потфрли другото беше добро ...
Тасовски - како по обичај слабо одбрана малце трче но сепак тоа не се гледе , го покрива сето тоа со одличните тројки.
Грнчаров - одигра со срце , даде се од себе , се на се добра партија иако второто полувреме не флезе.
Богоев - добро ја креираше играта , со максимална концетрација само неколко промашени шутеви за 3 но ..
Латовиќ - добра игра во одбрана , во нападот не беше така забележителен .
Пуповиќ - солиден во нападот , добра одбрана
Бошнјак - одигра перфектно според мене , одбрана добро пресече неколку топки , напад ефикасно без многу промашени шутеви.
Соколов - си одигра на ниво свака му част.
Заев-шут за 3 100%..................1/1:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom