V
Viktoranius
Гостин
Ама јас и ти не сме исти сваќаш ? :smir:pa strumica koga igrase evrokup jas bev za niv. sepak makedonski klubovi sme
Премногу ве мразам, па нема шанси да сум за вас.
Ама јас и ти не сме исти сваќаш ? :smir:pa strumica koga igrase evrokup jas bev za niv. sepak makedonski klubovi sme
slusaj ti moze da ne ne sakas ama da ne mrazis znaci da fanis da ubiis nekoj. mrazenje i nesakanje se sosema razlicni poimiАма јас и ти не сме исти сваќаш ? :smir:
Премногу ве мразам, па нема шанси да сум за вас.
Момче ти го сваќаш ли поимот СПОРТСКО РИВАЛСТВО ?slusaj ti moze da ne ne sakas ama da ne mrazis znaci da fanis da ubiis nekoj. mrazenje i nesakanje se sosema razlicni poimi
hehehehehehe ama si smesen ic ne razmisluvasМомче ти го сваќаш ли поимот СПОРТСКО РИВАЛСТВО ?
Епа тоа е тоа што го има меѓу двата клуба КК Струмица и КК Фени индустри.
Еве ќе ти дадам еден пример - Кога се играше финалето во лигата на шампионите во 2006 година помеѓу Барселона и Арсенал, навивачите на Ливерпул биле зберени заедно во некој паб во Англија и навивале против Арсенал (имаше документарец за ова). Значи иако Арсенал е тимот од Англија што играше во финалето, они сепак поради големата омраза против клубот навивале против него.
Мислам дека ќе ти текне на што мислам сега ?
Значи Фени и да игра во еврокупот, јас ќе бидам против вас, без разлика што сме од иста земја. :helou:
E za vakvi kako ovoj nema da a bide MakedeonijaМомче ти го сваќаш ли поимот СПОРТСКО РИВАЛСТВО ?
Еве ќе ти дадам еден пример - Кога се играше финалето во лигата на шампионите во 2006 година помеѓу Барселона и Арсенал, навивачите на Ливерпул биле зберени заедно во некој паб во Англија и навивале против Арсенал (имаше документарец за ова). Значи иако Арсенал е тимот од Англија што играше во финалето, они сепак поради големата омраза против клубот навивале против него.
Значи Фени и да игра во еврокупот, јас ќе бидам против вас, без разлика што сме од иста земја. :helou:
Ти никогаш нема да разбереш што значи ривалство. Не се правам јас Ливерпул ултрас ти дадов само пример капиш што сакав да кажам или глуп си па не можеш ?hehehehehehe ama si smesen ic ne razmisluvas
ti sakas da se pravis kako liverpool ultras a?
abe i jas navivav za onie od rusija ili od kaj bea sto igraa so vas ali posle razmisliv i drzev sreka za strumica
Ти не меши патриотизам и спорт. Нормално е да го мразам фени затоа што фени е единствен конкурент за да ни ја земе титулата, и нормално е да не ви посакувам добри резултати макар и во европа да биле.E za vakvi kako ovoj nema da a bide Makedeonija
Зар волкава е омразата помеѓу струмичани и кавадарчани или ова е само кај поединци како тебе?Момче ти го сваќаш ли поимот СПОРТСКО РИВАЛСТВО ?
Мислам дека е џабе, Фени има предност од 1-0 во однос на Фершпед, и плус првата дома ја играт (немат пораз во Јасмин), така да тешко Фершпед да направа нешто.eee kako prvo od deka ste tolku sigurni oti ke ja osvoite titulata ,ima uste nogo da se igre fesped zaebana ekipa e pazejte se a i u finale ne bidejte sigurni oti ke tepate ..
i ako ima nekoj imformacija dali strumica ke igre prijatelska utakmica neka pise
Си реков за мене, ама сигурно позади мене има и едно 300-400 луѓе кои го делат моето мислење.Зар волкава е омразата помеѓу струмичани и кавадарчани или ова е само кај поединци како тебе?
Тоа е сопствено убедување и размислување.Ти размислуваш така друг инаку...Ја непример навивав за Струмица кога играше со хрватите и русите.Си реков за мене, ама сигурно позади мене има и едно 300-400 луѓе кои го делат моето мислење.
Ве мразам у коски бе,никакви полицајци никакви џандари не ме тепале а еве ве мразам нема врска тоа тепањето ние и пред тоа ве мразевме!Нормално кога Козарите неможат да се тепат со Ајдуците,ќе ги тепа Полоцијата,алфите..a znaete li zosto oni ne mrazat nas?
bidejki dzandarite gi tepaa taka li e a?
a inaku da vi kazam deka jas nema za sto da ve mrazam bidejki i vie ste makedoncinja