Фан клуб: Струмица

V

Viktoranius

Гостин
slusaj ti moze da ne ne sakas ama da ne mrazis znaci da fanis da ubiis nekoj. mrazenje i nesakanje se sosema razlicni poimi
Момче ти го сваќаш ли поимот СПОРТСКО РИВАЛСТВО ?

Епа тоа е тоа што го има меѓу двата клуба КК Струмица и КК Фени индустри.
Еве ќе ти дадам еден пример - Кога се играше финалето во лигата на шампионите во 2006 година помеѓу Барселона и Арсенал, навивачите на Ливерпул биле зберени заедно во некој паб во Англија и навивале против Арсенал (имаше документарец за ова). Значи иако Арсенал е тимот од Англија што играше во финалето, они сепак поради големата омраза против клубот навивале против него.

Мислам дека ќе ти текне на што мислам сега ?

Значи Фени и да игра во еврокупот, јас ќе бидам против вас, без разлика што сме од иста земја. :helou:

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14

Еве ќе ти дадам еден пример - Кога се играше финалето во лигата на шампионите во 2006 година помеѓу Барселона и Арсенал, навивачите на Ливерпул биле зберени заедно во некој паб во Англија и навивале против Арсенал (имаше документарец за ова). Значи иако Арсенал е тимот од Англија што играше во финалето, они сепак поради големата омраза против клубот навивале против него.

Значи Фени и да игра во еврокупот, јас ќе бидам против вас, без разлика што сме од иста земја. :helou:
hehehehehehe ama si smesen ic ne razmisluvas
ti sakas da se pravis kako liverpool ultras a?:pos::pos::pos::pos:
abe i jas navivav za onie od rusija ili od kaj bea sto igraa so vas ali posle razmisliv i drzev sreka za strumica

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66

E za vakvi kako ovoj nema da a bide Makedeonija

V

Viktoranius

Гостин
hehehehehehe ama si smesen ic ne razmisluvas
ti sakas da se pravis kako liverpool ultras a?:pos::pos::pos::pos:
abe i jas navivav za onie od rusija ili od kaj bea sto igraa so vas ali posle razmisliv i drzev sreka za strumica
Ти никогаш нема да разбереш што значи ривалство. Не се правам јас Ливерпул ултрас ти дадов само пример капиш што сакав да кажам или глуп си па не можеш ?

E za vakvi kako ovoj nema da a bide Makedeonija
Ти не меши патриотизам и спорт. Нормално е да го мразам фени затоа што фени е единствен конкурент за да ни ја земе титулата, и нормално е да не ви посакувам добри резултати макар и во европа да биле.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Вие кавадарчане имате ли завршано школо бе? ви дава пример бе ц ц ц ...

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
eee kako prvo od deka ste tolku sigurni oti ke ja osvoite titulata ,ima uste nogo da se igre fesped zaebana ekipa e pazejte se a i u finale ne bidejte sigurni oti ke tepate ..
i ako ima nekoj imformacija dali strumica ke igre prijatelska utakmica neka pise

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68

Зар волкава е омразата помеѓу струмичани и кавадарчани или ова е само кај поединци како тебе?

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
eee kako prvo od deka ste tolku sigurni oti ke ja osvoite titulata ,ima uste nogo da se igre fesped zaebana ekipa e pazejte se a i u finale ne bidejte sigurni oti ke tepate ..
i ako ima nekoj imformacija dali strumica ke igre prijatelska utakmica neka pise
Мислам дека е џабе, Фени има предност од 1-0 во однос на Фершпед, и плус првата дома ја играт (немат пораз во Јасмин), така да тешко Фершпед да направа нешто.

Тоа е мое реално гледање на работите.

V

Viktoranius

Гостин
Зар волкава е омразата помеѓу струмичани и кавадарчани или ова е само кај поединци како тебе?
Си реков за мене, ама сигурно позади мене има и едно 300-400 луѓе кои го делат моето мислење.

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
a znaete li zosto oni ne mrazat nas?

bidejki dzandarite gi tepaa taka li e a?

a inaku da vi kazam deka jas nema za sto da ve mrazam bidejki i vie ste makedoncinja

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Си реков за мене, ама сигурно позади мене има и едно 300-400 луѓе кои го делат моето мислење.
Тоа е сопствено убедување и размислување.Ти размислуваш така друг инаку...Ја непример навивав за Струмица кога играше со хрватите и русите.

Кога веке спомна за Арсенал и Ливерпул.Рејтингот на лигите се мерат по успесите на екипите.Доколку на пр Англиските екипи си го нарушат рејтингот наместо 4 екипи во ЛШ ке идат 3.Што значи дека ако севкупно Англиските екипи ако не имале успеси денес тој Ливерпул(сум негов фан)со четвртото место нема да игра ЛШ.А они пак нека бидат против Арсенал.Или пак обратно...
Незнам дали ме сваќаш.Не сакам ама ич да се карам само сакам да објаснам сто значи тоа:smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
a znaete li zosto oni ne mrazat nas?

bidejki dzandarite gi tepaa taka li e a?

a inaku da vi kazam deka jas nema za sto da ve mrazam bidejki i vie ste makedoncinja
Ве мразам у коски бе,никакви полицајци никакви џандари не ме тепале а еве ве мразам нема врска тоа тепањето ние и пред тоа ве мразевме!Нормално кога Козарите неможат да се тепат со Ајдуците,ќе ги тепа Полоцијата,алфите..

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Никој не не сака, ќе плачеме :nesum: хахаааааа, да с'ибите векот

Kajgana Shop

На врв Bottom