Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Што не ти е јасно ?

Aбе кај си неписмен уште и прашуваш што не ми било јасно.Отвори речник па ќе видиш што значи малерозни.16 години имаш срамота е да не знаеш.

Малерозен=мизерни...

Браво,браво малерозни=мизерни:pos::pos:Иди уби се.

Критичар што сакаш бе и ти ако незнаеш што е тоа Малерозен не не замарај ајде гитла од тука нема што да ти објаснуваме што е тоа Малерозни навивачи.

Aбе кај си неписмен уште и прашуваш што не ми било јасно.Отвори речник па ќе видиш што значи малерозни.16 години имаш срамота е да не знаеш.

Браво,браво малерозни=мизерни:pos::pos:Иди уби се.

Епа ко си глуп и идиот што да ти правам.

Малерозни - Мизерни отвори ти речник ако не разбираш. Во Струмица се вика Малерозни, а во вашето Скопје појма немам ни ме интересира.

Нема што да каже, и за речникот се фати, идиотче.:pos:

Критичар што сакаш бе и ти ако незнаеш што е тоа Малерозен не не замарај ајде гитла од тука нема што да ти објаснуваме што е тоа Малерозни навивачи.

Абе тони монтана те спомна некој тебе?

Епа ко си глуп и идиот што да ти правам.

Малерозни - Мизерни отвори ти речник ако не разбираш. Во Струмица се вика Малерозни, а во вашето Скопје појма немам ни ме интересира.

Нема што да каже, и за речникот се фати, идиотче.:pos:

Од тебе поголема идиотЧИНА ако има на форумов еве на.
Вие во струмица друг речник посебен да не имате неписмен еден??Ја ти кажувам на македонски литературен јазик зошто правилата на форумов викаат дека треба на истиот да се пишува само тоа е малце сложено за тебе.И пак ќе ти кажам отвори речник па после збори.А за кажувањето.Незнам што сакаш да ти кажам.Све е кажано за вас нема што да се повторувам.

3,2,1 АУТ! ..!!- , ...!- , ..!.- АУТ!

А ти бе ултрасу што ти значи ова 3,2,1 ауТ:pos:Од кај го слушна:pos:

de be strumicani prelistaj te gi malce stranive na forumov.pred sekoj natprevar samo vie vikate "sigurno pobeduvame".pred natprevar so sme jaki a pos goa popareni zajci ste.ali cel tim vi e takov.us pretsedatelot na sekoe intervju vikase "sigurno odime na dvojna kruna",potoa davidkov,bogoev pa cekaj te malku feni cela sezona e na prvoto mesto go osvoi kupot i nikoj od nasite igraci ne rece lele najdobri sme...toa se recenici samo na luge koj si gi lecat kompleksite.bas procitaj go intervjuto na gurov vo posledniot sport i vidi so pisuva.vo nitu edna recenica nema takvi prepotentni izjavi makar so sme na prvo mesto i vece imame edna kruna...malce dasi go podviete opasot nimu vo ponedelnik tuka goa popareni da mi pisite kako sudiite bili krivi i slicno

pa ke go usvoivme kupot dokolku ne bea toa nikakvi sudii.

Абе тони монтана те спомна некој тебе?

Од тебе поголема идиотЧИНА ако има на форумов еве на.
Вие во струмица друг речник посебен да не имате неписмен еден??Ја ти кажувам на македонски литературен јазик зошто правилата на форумов викаат дека треба на истиот да се пишува само тоа е малце сложено за тебе.И пак ќе ти кажам отвори речник па после збори.А за кажувањето.Незнам што сакаш да ти кажам.Све е кажано за вас нема што да се повторувам.

А ти бе ултрасу што ти значи ова 3,2,1 ауТ:pos:Од кај го слушна:pos:
Ej utre imame utakmica so Feni...I imame mnogu povazni raboti otkolku,da se zamarame so tebe JASNO ?

Ej utre imame utakmica so Feni...I imame mnogu povazni raboti otkolku,da se zamarame so tebe JASNO ?

Ти тактика да не спремаш бе???Кој те тера да се замараш со мене???Не ги читај постовите и готово.

Ти тактика да не спремаш бе???Кој те тера да се замараш со мене???Не ги читај постовите и готово.
Pa na mesto da zborime za utakmicata utre...Ti se fajkas za nasiot dijalekt,i jas rasipivas cela atmosfera na temava,RAZBIRAS ?Pravis galama bez potreba..:toe: I zatoa te molam ako imas da postiras nesto so nasava utakmica utre,oK...Ako ne,nemoj da precis.:nenene:

Pa na mesto da zborime za utakmicata utre...Ti se fajkas za nasiot dijalekt,i jas rasipivas cela atmosfera na temava,RAZBIRAS ?Pravis galama bez potreba..:toe: I zatoa te molam ako imas da postiras nesto so nasava utakmica utre,oK...Ako ne,nemoj da precis.:nenene:

Абе ти па како да не се фаќа за дијалектот кога нема друга работа ?

Имат мизерен тим и нема што да прават и ајде сега ќе се расправам со Струмичани за нивниот дијалектот. Они всушност и тоа го прават преку цела сезона се карат со сите затоа што немат работа оти нивниот тим е МАЛЕРОЗЕН !

Абе ти па како да не се фаќа за дијалектот кога нема друга работа ?

Имат мизерен тим и нема што да прават и ајде сега ќе се расправам со Струмичани за нивниот дијалектот. Они всушност и тоа го прават преку цела сезона се карат со сите затоа што немат работа оти нивниот тим е МАЛЕРОЗЕН !
A море цветан имам кажано милион пати и пак ќе кажам.МЗТ има мизерија тим.Од цел тим сосе тренер 2 играчи има што заслужуваат да играат за МЗТ.Имам и кажано дека Струмица има најјака екипа и дека е фаворит за титула.Мене не ми е срам да кажам дека МЗТ нема тим,нема играчи,нема пари и нема шанси за титула оваа сезона.Што све сме преживеале и поминале со МЗТ ќе го поминеме и ова.Не ми е ни срам да кажам дека струмица,фени,имаат доби екипи.Тоа е реалноста.Ама вие бе другар што сте неписмени,необразовани општо а не па за навивање и кошарка тоа е друга работа и тоа е друга реалност.Кога ќе бидете постојани на сцена барем едно 5-6 години како некој други тогаш ќе може да праиме муабет.И не дека немам што да кажам.Нејќам да кажам зошто на форумов (кошарка) има највеќе 8 до 10 луѓе од кој пола ако си приметил (и од кај вас) престанаа да пишуваат.Со нив можам да разменам мислење да кажам да кажат да дознаам нешто или па они да дознаат од мене во врска со навивањето и кошарката.А со вакви како тебе.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom