Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Taка нека биде бе Столе чим викаш ти така така нека биде само колку е реално тоа ќе видиме во недела:smir:
Ne mi e fintata da provociram nikogo...Fintata mi e sto iskreno mnogu mu veruvam na Kadija luge,covekot e avtoritet-veke ima red,disciplina ne e toa sto bese.:helou:

a + toa se nemat najaveno,a trebe najmalku 48h pred utakmicata da se najavat

Sto tropas gluposti be c c c c se nemat najaveno a veke cela nedela nasata uprava kontaktira so vasata se so cel da se dozvoli da dojdeme a sega mi velis se nemat najaveno treba 48 h pred utakmicata da se navajat. a sega uste kolku vreme ima do utakmicata uste 47 h taka li ? a jas uste vo 14 h ja dadov informacijata deka ne dozvoluvaat da dojdeme za kavadarci znaci i denes imalo vreme da se najavime da dojdeme zatoa ne tropaj gluposti deka i ne sme bile najaveni za doaganje i zatoa ne ni dozvoluvale.

HAHAHA :D gi imam snimkite site od kupot,kamerata e na vasata tribina(na ajduci) i povece se slusame nie otkolku vie

И ај сега некој нека ми каже дека се излегува на крај со вас ?

Абе ти се читаш ли што пишаш бе ?

Кој лозари се слушат бе ? Вие половина утакмица не навивавте, вие почнавте да навивате само кога Фени не стигна на 5 разлика, а другото време нонстоп ќутевте бе и не зборувај кога имаме докази и факти. Кој го има цедето од финалето на купот ќе ме сфати за што зборувам.

Незнам каде прочитав мислам дека беше во на Мзт фан клубот, не памнам од кој член беше но пишеше дека вашиот драг Емил Рајкович му кажал на Игор Џамбазов дека досега во неговата кариера не сретнал толку малерозни навивачи како што сте вие.

А што се однесува до гостувањето во Недела вашата управа не дава да дојдеме сваќаш или сакаш да ти нацртам ? Вашата управа не дала карти, а и плус вашата полиција не сакала да се нафати да не "чува" за време на натпреварот. Ама мене и уште 10 души тоа нема да не спречи да дојдеме да го поддржиме нашиот клуб во оваа тешка утакмица. Ќе бидеме таму па што сака нека биде.

И ве молам не ја загадувајте нашата тема со глупости, само провоцирате и трескате зелени ништо друго.

И ај сега некој нека ми каже дека се излегува на крај со вас ?

Абе ти се читаш ли што пишаш бе ?

Кој лозари се слушат бе ? Вие половина утакмица не навивавте, вие почнавте да навивате само кога Фени не стигна на 5 разлика, а другото време нонстоп ќутевте бе и не зборувај кога имаме докази и факти. Кој го има цедето од финалето на купот ќе ме сфати за што зборувам.

Незнам каде прочитав мислам дека беше во на Мзт фан клубот, не памнам од кој член беше но пишеше дека вашиот драг Емил Рајкович му кажал на Игор Џамбазов дека досега во неговата кариера не сретнал толку малерозни навивачи како што сте вие.

А што се однесува до гостувањето во Недела вашата управа не дава да дојдеме сваќаш или сакаш да ти нацртам ? Вашата управа не дала карти, а и плус вашата полиција не сакала да се нафати да не "чува" за време на натпреварот. Ама мене и уште 10 души тоа нема да не спречи да дојдеме да го поддржиме нашиот клуб во оваа тешка утакмица. Ќе бидеме таму па што сака нека биде.

И ве молам не ја загадувајте нашата тема со глупости, само провоцирате и трескате зелени ништо друго.

mene licno ako me pitas sakam da dojdite...koga vie ste tuka ima motiv poveke i kaj obicnite gledaci da stanat i da navivaat.a toa deka rajkovic go rekol nema osnova.i da misli taka ke go kaze toa javno...de molimte.a zos malerozni zatoa so nema poraz na domasen teren.a nasata uprava ako stvarno zabranila vase doaganje stvarno ne se fer bidejci se rusi duhot na kosarkata i e epten antikosarkarsko bidejci neli site rabotele za dobroto na sportot.ali ako stvarbno e taka togas bidi siguren deka i vasata uprava imka zamesano prsti.bidejci sigurno e deka taa odluka e obostrana:smir:

Не дозволуват да одат ајдуци у салата ццц.. 'добродејдени сте' у нашта сала кога ќе играме дојдете па ќе видиме дали ќе се вратете назад во кавадарци.

Не дозволуват да одат ајдуци у салата ццц.. 'добродејдени сте' у нашта сала кога ќе играме дојдете па ќе видиме дали ќе се вратете назад во тоа селско кавадарци.

abre zosto ne svanis deka nikoj od lozarite i obicnite navicvaci nema nis protiv da bidete na natprevarot.toa e dogovor pomegu upravite za izbegnuvanje incidenti...nema potreba od zakani jas licno bas bi sakal da ima konkurencija na navivacite na tribini:smir:

вие ли сте конкуренција? да ви пуштам малите деца од мојата мала ке ве надвикаат хахахаха... абе не се сметате за навивачи бе .. а утре губите :smir:

Во колку саато е утакмицата и ќе ја дават ли на телевизија??????

вие ли сте конкуренција? да ви пуштам малите деца од мојата мала ке ве надвикаат хахахаха... абе не се сметате за навивачи бе .. а утре губите :smir:

de be strumicani prelistaj te gi malce stranive na forumov.pred sekoj natprevar samo vie vikate "sigurno pobeduvame".pred natprevar so sme jaki a pos goa popareni zajci ste.ali cel tim vi e takov.us pretsedatelot na sekoe intervju vikase "sigurno odime na dvojna kruna",potoa davidkov,bogoev pa cekaj te malku feni cela sezona e na prvoto mesto go osvoi kupot i nikoj od nasite igraci ne rece lele najdobri sme...toa se recenici samo na luge koj si gi lecat kompleksite.bas procitaj go intervjuto na gurov vo posledniot sport i vidi so pisuva.vo nitu edna recenica nema takvi prepotentni izjavi makar so sme na prvo mesto i vece imame edna kruna...malce dasi go podviete opasot nimu vo ponedelnik tuka goa popareni da mi pisite kako sudiite bili krivi i slicno

Игор Џамбазов дека досега во неговата кариера не сретнал толку малерозни навивачи како што сте вие.

Малерозни:pos::pos::pos::pos:

malerozi lozari hehehehehehehehehe

Малерозен=мизерни... абе не личат на ништо транспарент лозари кожувчанка синалко? напишете стоби флипс,битолско млеко ... хахаха... Fegets!

Лозари?Кој се бе тие Лозари јас не ги знам што барат они на фан клуб кк струмица ај гитла!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom