Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Abe neka ne se diga tolko praasina okolu tava so kazah ... Daj boze i Mirakovski i Kiculis i red drugi da dojdat odgodina u Strumica, SAMO NEMA DA DOJDE GOCEVSKI 100% NITI PAK NEKOJ GO PLANIRE GOCEVSKI SEGA ZA SEGA.
Oste e nooogo rano za da se prava bilo kakov maabet za odgodina kakov ke e timo i koj ke igraa u nego....zatava koncentracija za u Nedela i za u finale ajde 2-2 da bideme so KFM-Industry .... pardon ... Feni-Industry

Emi da se vrate Davitkoff ... so vikas, a???
On ni bese najubav!

НЕ Давитков :cheeky1: Ама и тај не е добар ... Како што гледав со каква постава играфме со Пелистер ... Најдобро е да се врати овој Гркот ...

НЕ Давитков :cheeky1: Ама и тај не е добар ... Како што гледав со каква постава играфме со Пелистер ... Најдобро е да се врати овој Гркот ...

Tipac dobro 1000 pati kaza oti spored tebe taj trener ne bil dobar ti si imas svoe mislenje no ne gi ubeduvaj site tuka sto se na forumov deka ne bil dobar , kako sto citam spored site Kadija e najdobroto trenersko resenie vo momentov za Strumica a spored tebe ne e , izgleda ti treba da se preispitas samiot dali e dobar ili nee dobar. Spored mene trenerot e super , super e zasto znae da stavi red i disciplina , super e sto ne dozvoluva na nikoj da mu se mesa vo rabotata i super e bidejki im stavi do znaenje na igracite koj e trener a koj igrac vo klubot i deka ne treba da mu se mesa nikoj vo rabotata.Takov trener ni trebase so eden zbor strog trener koj nema da gi trpi ligaveskite ispadi na nasite igraci taka da ke kazam bravo za Kadija odlicno raboti i samo taka neka prodolzi.

Eве дел од интервјуто на Кадија за Србија Спорт за новото тренерско место во Струмица...за они кои знаат српски..нормално..
Iskren da budem, sve se nekako brzo dogodilo. Imao sam nameru da se odmaram neko vreme i da od sledeće sezone ponovo preuzmem neki klub i vratim se trenerskoj svakodnevnici. Međutim, ima nešto u košarci što me tera da radim svakodnevno - rekao je 46-ogodišnji Kadija, koji je inače selektor juniora Crne Gore.
Ова болдираново ми се допаѓа ќе им го дотера паметот на овие нашите...им треба некој да ги растресе.

Бреее тешка педе..на се тие Кавадарчани (извинејте ама не се навредувајте, брее не дозволиле да одиме за Кавадарци) ту, абе нека сватат дека ако се паднеме у плеј офф, ќе мора да одиме, а и они ќе морат да дојдат, е ќе видеме, дали они ќе дојдат.

Бреее тешка педе..на се тие Кавадарчани (извинејте ама не се навредувајте, брее не дозволиле да одиме за Кавадарци) ту, абе нека сватат дека ако се паднеме у плеј офф, ќе мора да одиме, а и они ќе морат да дојдат, е ќе видеме, дали они ќе дојдат.

Не дозволиле кој тоа јас прв пат слушам вакво нешто дали е вистина незнам де ако сакаш подетално кажи што знаеш кој се плаше толку од вас во Кавадарци па што не ви дозволува да дојдете а молим те кажи се што знаиш ај.

Не дозволиле кој тоа јас прв пат слушам вакво нешто дали е вистина незнам де ако сакаш подетално кажи што знаеш кој се плаше толку од вас во Кавадарци па што не ви дозволува да дојдете а молим те кажи се што знаиш ај.

JAS ke ti kazam. Da tocno e vasata uprava ne dozvoluva vlez na navivacite na Strumica (Ajduci) vo vasata sala a isto taka i kavadareckata policija ne sakala da go potpise odobrenieto za doaganje na gostinski navivaci. ZADOVOLEN?

Vo nedela nema da se odi organizirano za Kavadarci bidejki upravata na Feni ne dozvoluva vlez na Ajduci vo nivnata sala a i kavadareckata policija ne davala odobruvanje taka da kosarkarite na Strumica vo nedela ke bidat bez podrska!

Еми сигурно оти нема да не пуштат оти во финалето на купот осетија што се вика вистинско навивање а не нивните "Лозари" немат врска. Ама ако ќе дојде денот за игра на наш терен, па ќе видат како Струмица навива.

JAS ke ti kazam. Da tocno e vasata uprava ne dozvoluva vlez na navivacite na Strumica (Ajduci) vo vasata sala a isto taka i kavadareckata policija ne sakala da go potpise odobrenieto za doaganje na gostinski navivaci. ZADOVOLEN?

Море другар не ми се понашај така убаво прашав јас зошто е причината за недоаѓањето а и полицијата секако дека нема да сака да обезбедува група на со која претходно имала судири зошто сакаш пак да јадете ќотек или ќе бидете мирни тоа помина ако нема кој да го обезбеде просторот мислам ако не сака полицијата да обезбедува тогаш затоа нема да доаѓате само со обебедување ништо не прават а мислам дека треба да има у џандари и нему ти мене ми се врекај ногу задоволен незадоволен поарно што не идете после ќе ви удрат некоја шлаканица и ќе плачете по телевизии и весници.

Еми сигурно оти нема да не пуштат оти во финалето на купот осетија што се вика вистинско навивање а не нивните "Лозари" немат врска. Ама ако ќе дојде денот за игра на наш терен, па ќе видат како Струмица навива.

Само за тоа не ви даваат да доаѓате се видовте на купот што направивте се искапавте од плачење насекаде се испосравте каде што треба и не треба да прашам со тужбата до кај сте има ли некаков напредок а :pos2:

HAHAHA :D gi imam snimkite site od kupot,kamerata e na vasata tribina(na ajduci) i povece se slusame nie otkolku vie

HAHAHA :D gi imam snimkite site od kupot,kamerata e na vasata tribina(na ajduci) i povece se slusame nie otkolku vie

Де бе мааани ги нели гледаш они сите се кој од кој ка шо вика еден пристар човек од кајмене од маало ти го крстиш оно прде и така е недокажлив случај.

a + toa se nemat najaveno,a trebe najmalku 48h pred utakmicata da se najavat

a + toa se nemat najaveno,a trebe najmalku 48h pred utakmicata da se najavat

A бе шо сакат нека си праат големи се сами си знаат они само ногу се влезени у филм а тоа е многу лошто знаеш ама таа е шо да прајш.

Де бе мааани ги нели гледаш они сите се кој од кој ка шо вика еден пристар човек од кајмене од маало ти го крстиш оно прде и така е недокажлив случај.
Ok,e be...Ne gi pustat vo salata ne gi pustat...I bez niv Strumica ke pobedi,ne se sekirajte.:helou:

Ok,e be...Ne gi pustat vo salata ne gi pustat...I bez niv Strumica ke pobedi,ne se sekirajte.:helou:

Taка нека биде бе Столе чим викаш ти така така нека биде само колку е реално тоа ќе видиме во недела:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom