Radical Boy
Говнојадец
- Член од
- 21 април 2005
- Мислења
- 3.529
- Поени од реакции
- 59
Или можеби некој не ме свати...Ти шо нешто филозоф ли сакаш да изиграваш..Епа не ти успеа
Или можеби некој не ме свати...Ти шо нешто филозоф ли сакаш да изиграваш..Епа не ти успеа
Јас никогаш не реков дека сме најдобри , а не сум се ни споредувал со никоја група , едновставно сакам сите да си гледаме за себе , и сакам сите групи у мк да се јаки , и на секоја утакмица каде и да се оди да има ривалство , а некој како лозари да ми изиграваат манги тука тоа ме нервира , ништо немат направено а се прават најдобри ... тоа ме нервира , а инаку несакам споредби со никој . Ние што си правиме си правиме за нас и не не интересира дали другите го сакат тоа или не . Или дали сме подобри од некој или не , тоа не е толку важно , важно е да работиме и да одиме напред и да се подобруваме што е можно повеке .![]()
Ти или си најглупото дете или немаш врска од Кошарка ... Струмица ништо не постигнала ?вие сте две год шампиони а нисто не постигнавте и нема повеце сто да се зборува ЧАО
Ти или си најглупото дете или немаш врска од Кошарка ... Струмица ништо не постигнала ?
Па ти знаеш ли дека Струмица ја врати европската кошарка во Македонија после 4 години ? знаеш ли дека успех е тоа што ги мина Цедевита и играше со Локомотив од Москва што имаат можи повеке од 6 пати поголем буџет ? од такви како тебе што се залутани во спортот настануваат само кавги .
Тај пак ако суде нема да ми е ништо чудно ако изгубаме ... а како што се изреволтирани струмичани може да има и последици по него..СТРУМИЦА 2005 - АМАК СП (Струмица, сала “Парк“ - 19.00 часот).Сабота)
Судиите,се уште не се делегирани,само се крстам да не е Златевски :nesvest:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: а вие што толку имате постигнато ?не за струмица за вас ајдуците сто постигнавте ние имаме клуб 4 месеци а сме веце подобри од вас
ФАЛА,БОГУ !Еве интересна одлука од денешната седница на кошаркарските прволигаши...
Од денес па натаму..судиите кои ќе бидат оценети како лоши најмалку од два клуба во едно коло..следното ..нема да бидат делегирани..плус ќе им бидат изречени високи парични казни..
Има и некои други помали одлуки ама оваа изгледаше онака најинтересна..
За одбележување е што претставниците а МЗТ не присуствуваа....
ти на Прекович госпожата да не си hihihihihihiKAKO FENI A?
NIKOJ NE E KAKO NAS!!!!!
WE ARE THE BEST:baeh:
Да,бе...Само се плашам, да не станете Штерјо2.Зошто на таму е тргната,работата.Знам никој не е како вас,спонзор на КФМ.:nenene:KAKO FENI A?
NIKOJ NE E KAKO NAS!!!!!
WE ARE THE BEST:baeh: