ВО групата си, ке го јадеш заради групата. Они не гледаат поединци, гледаат група и секој е крив што е во групата. Не се гордеам, ама не плачам како вас. АКо сакате ќе плачете и што ви можеме? Хахаха, да ви се смееме, тоа можеме и да знаеш ви се смееме, не само ние, сите ви се смеат.
Ти кажа Критичар дека и нас желките не теапп во Парк за ништо, а желките се желки , не се 55 годишни чичиња, тие тепаат, не тепаа и надвор, јеби га, кај нив е силата. Убаво ви кажа Критичар, Гркот сега преку вас сака да им ја омаловажи победата, сака да си ја тргне мувата од капата, вие сте пиунчиња само.
И дали мислите со ова што направивте дека следниот пат кога ке одите во Кавадарци дека нема да јадете ќотек? Запалете пак бакља, па и 100 тужби да имате дадено пак ке си го јадете.
И јас не сум пичка, ниту сум бил на свои 15 години кога ме тепале, значи не ме мавале во група туку изолирано ме тепале двајца џандари и на сила фрлено во трибина, ни крив ни должен, па ни ФА, ни татко ми ниту пак јас не излегов по весници да речам дека едно чиче со мустаќиња ме тепаше.
Плачете си, лејте си солзи, место да ви се плашат, сега ве сожалуваат и ви се исмејуваат.