Фан клуб: Струмица

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Инаку за Струмица имам една инфорамција која ме израдува..како куче во лифт..нормално некои нема да бидат задоволни ..но сепак..ќе ве информирам кога ќе дојде времето...Ќе биде бум...

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Ај брат кажи шо толку те израдува??? Се надевам дека е нешто убаво за да ве освежи од поразот поздрав

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Ќе кажам кога ќе дојде време...

Инаку Врешката бил прогласен за персона нон грата во Кавадарци...не му даделе во полуфиналето да влезе во салата...ццц...Го прогласиле за хулиган...:pos2:

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Ок, ако не ти е за кажување! Ке те почекаме хаха нема проблем! А тоа дека е прогласен за персона нон грата не е точно, а дека не го пуштиле и нема да го пуштат е точно
Едно прашање ако некој знае да ми каже. Оваа сезона финалето почнува од 0-0, ама како се одредува кој играе прв дома????

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Не почнува со 0-0...Важи истиот систем од лани..

Член од
7 март 2008
Мислења
138
Поени од реакции
4
bravo marcus.znaci 1-0 za FENI taka? i plus pravata doma kako prvo plasirani na tabelata hehehe.'toa se 2-0 i neka ne se zakanuvat nogu tia "ajducite" nogu da ne go vide nekade amir voa so go pisat mameto ke mu go e.e

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
bravo marcus.znaci 1-0 za FENI taka? i plus pravata doma kako prvo plasirani na tabelata hehehe.'toa se 2-0 i neka ne se zakanuvat nogu tia "ajducite" nogu da ne go vide nekade amir voa so go pisat mameto ke mu go e.e
Абе ај смири се тој Амир можеби ви паша таму во Кавадарци во Струмица е никој.
Досега скорот меѓу Струмица и Фени е 2-1 колку што знам се игра уште па може да се стартува и со 0-0 бидејки има уште една.

Член од
7 март 2008
Мислења
138
Поени од реакции
4
da ama u kavaadrci se igrae i ke bide kaa u sabotata.feni ke tepa pak.dodeka e davitkov tamu nisto ne pravite

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ке видиме кој ке биде шампион во плејоф!

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
се гледа на клипот како овој мочаниот цајкан го ударе на детето по глава со пендракот......

V

Viktoranius

Гостин
Момци едно е јасно, по тоа што се случи некни.

Вие во Струмица не стапнувате, ниту Дивна ниту Амир. Памнете ми ги овие зборови.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
се гледа на клипот како овој мочаниот цајкан го ударе на детето по глава со пендракот...пичкетини се значи овие кавадарчани...
Еве,и јас да дадам свое видување.Според мене за да Фени го освои купот,се правеше се и сешто.Не дека Јоцо не направи,грешка не дека нашите кошаркарки ги одиграа последните минути како што треба,но ова ги помина сите граници.ЧКЕМБАРИ прават глупости на натпреварите,Полицијата во Кавадарци ги сокрши од ќотек,НАШИТЕ Ајдуците,Фамили прават глупости на натрепварите.Јас да сум на место на Ајдуците,на Дивна и овој сељакот што седи во ложата,ке пуштам 3-4ца,1 за косата другите боксови да га акат,на Лозари кога ќе флеваат во градот,таму кај бензинската ќе и ги напраам лом автобувисте..Сите навивачи групи ги поминаа сите,граници.А Ајдуците,останаа пример за СИТЕ :smir:
Незнам,зошто но ова ги помина сите,граници без причина за ЗАПЛЕНА БАКЛА,издеа голем ќотек,ова ги помина веќе сите граници,па што ке се случеше ако Струмица го освоеше купот?Овие деца по 15-16 години?Ке изгинеа:toe: Мислам,дека правдата треба да ја терат до крај,а тие полицајци,да завршат зад решетки,заедно со нивниот командант...Кој допрва ќе го дознаете.:helou:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Јас кога реков после натпреварот со Струмица кај вас во гости за земеното знаме и таквиот гест што беше направен од ваша страна ви го вративме вие тогаш ми се смеевте за тоа дека ќе има одмазда ама тоа се случи и за тоа немојте да се правете малоумни и тој панајот гркот изиграва сега пак жртва лебар еден каде беше кога обезбедувањето нас не туркаше во Струмица и беа удрени некои членови вклучувајќи ме и мене самиот ако мислите дека лажам нека повеле секој што сака во Кавадарци и јас ќе му ги кажам лузните на раците што ми останаа од таму и немојте сега зошто го тепале за ништо никој не тепа сигурно направил нешто пријатело што си го доби по грб..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Јас кога реков после натпреварот со Струмица кај вас во гости за земеното знаме и таквиот гест што беше направен од ваша страна ви го вративме вие тогаш ми се смеевте за тоа дека ќе има одмазда ама тоа се случи и за тоа немојте да се правете малоумни и тој панајот гркот изиграва сега пак жртва лебар еден каде беше кога обезбедувањето нас не туркаше во Струмица и беа удрени некои членови вклучувајќи ме и мене самиот ако мислите дека лажам нека повеле секој што сака во Кавадарци и јас ќе му ги кажам лузните на раците што ми останаа од таму и немојте сега зошто го тепале за ништо никој не тепа сигурно направил нешто пријатело што си го доби по грб..
Не,ти држи вода муабетот.Зарем ако Ајдуци,ви го украдоа знамето,и сега треба да јадат ќотек од полицијата?Но нема,веза правдата ке излезе на виделина,а и ќе бидете казнати..:smir: Ајдуци,ќе добијат голема оштета,што паметно ќе ја искористат.:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom