Абе ај смири се тој Амир можеби ви паша таму во Кавадарци во Струмица е никој.bravo marcus.znaci 1-0 za FENI taka? i plus pravata doma kako prvo plasirani na tabelata hehehe.'toa se 2-0 i neka ne se zakanuvat nogu tia "ajducite" nogu da ne go vide nekade amir voa so go pisat mameto ke mu go e.e
Ох,бре сите прогнозери станале...Де бе почекајте...Стрпете се:smir:da ama u kavaadrci se igrae i ke bide kaa u sabotata.feni ke tepa pak.dodeka e davitkov tamu nisto ne pravite
Момци едно е јасно, по тоа што се случи некни.bravo marcus.znaci 1-0 za FENI taka? i plus pravata doma kako prvo plasirani na tabelata hehehe.'toa se 2-0 i neka ne se zakanuvat nogu tia "ajducite" nogu da ne go vide nekade amir voa so go pisat mameto ke mu go e.e
Еве,и јас да дадам свое видување.Според мене за да Фени го освои купот,се правеше се и сешто.Не дека Јоцо не направи,грешка не дека нашите кошаркарки ги одиграа последните минути како што треба,но ова ги помина сите граници.ЧКЕМБАРИ прават глупости на натпреварите,Полицијата во Кавадарци ги сокрши од ќотек,НАШИТЕ Ајдуците,Фамили прават глупости на натрепварите.Јас да сум на место на Ајдуците,на Дивна и овој сељакот што седи во ложата,ке пуштам 3-4ца,1 за косата другите боксови да га акат,на Лозари кога ќе флеваат во градот,таму кај бензинската ќе и ги напраам лом автобувисте..Сите навивачи групи ги поминаа сите,граници.А Ајдуците,останаа пример за СИТЕ :smir:се гледа на клипот како овој мочаниот цајкан го ударе на детето по глава со пендракот...пичкетини се значи овие кавадарчани...
Не,ти држи вода муабетот.Зарем ако Ајдуци,ви го украдоа знамето,и сега треба да јадат ќотек од полицијата?Но нема,веза правдата ке излезе на виделина,а и ќе бидете казнати..:smir: Ајдуци,ќе добијат голема оштета,што паметно ќе ја искористат.:helou:Јас кога реков после натпреварот со Струмица кај вас во гости за земеното знаме и таквиот гест што беше направен од ваша страна ви го вративме вие тогаш ми се смеевте за тоа дека ќе има одмазда ама тоа се случи и за тоа немојте да се правете малоумни и тој панајот гркот изиграва сега пак жртва лебар еден каде беше кога обезбедувањето нас не туркаше во Струмица и беа удрени некои членови вклучувајќи ме и мене самиот ако мислите дека лажам нека повеле секој што сака во Кавадарци и јас ќе му ги кажам лузните на раците што ми останаа од таму и немојте сега зошто го тепале за ништо никој не тепа сигурно направил нешто пријатело што си го доби по грб..