Фан клуб: Струмица

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Не им удрила оти не се во финалето не се потенцијални шампиони..

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Еј сигурно ли играме во САБОТА и во колку часот .. ?:smir:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
28
Ах,тоа е веќе друго,да биде готово да ѓи купиш,а ти рече,дека сте имале а не сте ги запалиле.:toe:
Види Столе јас колку за твоја информација сакав самостојно лично за мене да си купам бакли и контактирав со едредени луѓе од Скопје поточно Аеродромка ја прашав неа да ми препорача некој од кај што би купил но таа ми рече дека бакли во сала не се дозволени но сепак беше доста учтива и ми кажа од кај можам да набавам одкако се консултирав со одредени полицајци пошто ги имам во фамилија бев информиран дека бакли или пиритехнички запаливи материјали се забранети да се употребуваат во затворена просторија во спротивно ќе биде употребена сила врз странката која го извршило делото.

ШТО НЕ ТИ Е ЈАСНО ПОВЕЌЕ..:toe:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Види Столе јас колку за твоја информација сакав самостојно лично за мене да си купам бакли и контактирав со едредени луѓе од Скопје поточно Аеродромка ја прашав неа да ми препорача некој од кај што би купил но таа ми рече дека бакли во сала не се дозволени но сепак беше доста учтива и ми кажа од кај можам да набавам одкако се консултирав со одредени полицајци пошто ги имам во фамилија бев информиран дека бакли или пиритехнички запаливи материјали се забранети да се употребуваат во затворена просторија во спротивно ќе биде употребена сила врз странката која го извршило делото.

ШТО НЕ ТИ Е ЈАСНО ПОВЕЌЕ..:toe:

ЕДНО Е ЈАСНО ПО АРНО НЕ ДОАГАЈТЕ ВО СТРУМИЦА...:salut:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
abe i saa za tv sto sme zapalile bakli jadeeme site kotek a vii ka palate nisto ne vi vikat neli abe dosta se budite i priznajejte oti se tava bese namesteno saa ni vrakate za znameto so vi go zemaame u strumica

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
28
abe i saa za tv sto sme zapalile bakli jadeeme site kotek a vii ka palate nisto ne vi vikat neli abe dosta se budite i priznajejte oti se tava bese namesteno saa ni vrakate za znameto so vi go zemaame u strumica
Кога сме запалиле ние бакли а може да ме просветлиш пошто на таков натпревар не сум бил присутен во сала зборам а кога играше Тиквеш порано се палеа бакли. За знамето можно е а што мислиш ти а незнам јас тоа инаку кој ве тераше да земате знаме кога знаевте дека за тоа ќе си платите.

Kajgana Shop

На врв Bottom