- Член од
- 7 февруари 2005
- Мислења
- 688
- Поени од реакции
- 76
Не им удрила оти не се во финалето не се потенцијални шампиони..
LoL. ok te sfacam i ne me zamaraj veceНе им удрила оти не се во финалето не се потенцијални шампиони..
Фала,а сигурен си дека игра во сабота?:pos2:Сабота
не те сфачам и ја теба хахахаххахахаха Лозар . . . . . .. . не ме замарај кошмар ќе ти станамLoL. ok te sfacam i ne me zamaraj vece
Види Столе јас колку за твоја информација сакав самостојно лично за мене да си купам бакли и контактирав со едредени луѓе од Скопје поточно Аеродромка ја прашав неа да ми препорача некој од кај што би купил но таа ми рече дека бакли во сала не се дозволени но сепак беше доста учтива и ми кажа од кај можам да набавам одкако се консултирав со одредени полицајци пошто ги имам во фамилија бев информиран дека бакли или пиритехнички запаливи материјали се забранети да се употребуваат во затворена просторија во спротивно ќе биде употребена сила врз странката која го извршило делото.Ах,тоа е веќе друго,да биде готово да ѓи купиш,а ти рече,дека сте имале а не сте ги запалиле.
Види Столе јас колку за твоја информација сакав самостојно лично за мене да си купам бакли и контактирав со едредени луѓе од Скопје поточно Аеродромка ја прашав неа да ми препорача некој од кај што би купил но таа ми рече дека бакли во сала не се дозволени но сепак беше доста учтива и ми кажа од кај можам да набавам одкако се консултирав со одредени полицајци пошто ги имам во фамилија бев информиран дека бакли или пиритехнички запаливи материјали се забранети да се употребуваат во затворена просторија во спротивно ќе биде употребена сила врз странката која го извршило делото.
ШТО НЕ ТИ Е ЈАСНО ПОВЕЌЕ..
ЕДНО Е ЈАСНО ПО АРНО НЕ ДОАГАЈТЕ ВО СТРУМИЦА...:salut:
Кога сме запалиле ние бакли а може да ме просветлиш пошто на таков натпревар не сум бил присутен во сала зборам а кога играше Тиквеш порано се палеа бакли. За знамето можно е а што мислиш ти а незнам јас тоа инаку кој ве тераше да земате знаме кога знаевте дека за тоа ќе си платите.abe i saa za tv sto sme zapalile bakli jadeeme site kotek a vii ka palate nisto ne vi vikat neli abe dosta se budite i priznajejte oti se tava bese namesteno saa ni vrakate za znameto so vi go zemaame u strumica