Абе мрсулче едно, ако се плашев од ретардирани идиотчиња како што си ти ќе си седев дома и ке имав фобија и од пајаци.
Добре дојде, опинче и ти. Точно најголема пичка сум, ви дојдов сред мочаната Струмица, кога 1500 луѓе се усраа и кутеа како педерчиња, јас скокав сред сала и ви го извадив курот и ниеден од вас таканаречените храбри Ајдучиња ништо не ми направи. Малку копач ооооо, малку мотика еееее, многу ТРАКТОР оооооо кој е тука пичката (запеј си ја во ритамот ако знаеш и умееш)
Шампионот има комплекс наречен Мзт Скопје, кога неможеме никој да победиме, улетува Струмица и ни дава 2 бода. Кога ке дојдете тука, ве молам немојте пак 20 разлика да не тепате, жити мама
Умри селанче! Почна да навиваш против Мзт а не за твојата мочана Струмица, почна да навиваш и за вашиот најголем конкурент само за да ти се ублажи блоката која ти ја нанесе Мзт расцепувајќи го твоето невазелизирано задниче
И Овие ајдучињава така викаа, па сеуште ги боли чмарчето. Поучени од нивното искуство, за во сабота, набавете си вазелин или било каков друг лубрикант, само да не свинска маст, пошто Мухамед Тачи нема да сака да ве ебе подмачкани така, па ке ве опаша на голо и суво
А ти бе со метро и новогодишна желба за растење сакаш да се состанеме? Доколку сакаш да се состанеме, мамица ти ја има мојата адреса и телефонски број, па може следниот наш состанок ќе ми те донесе да гледаш и да учиш, а во паузата меѓу двете полувремиња помеѓу натпреварот меѓу мамицата и мене, ќе ти се укаже прилика да ми кажеш дека сум ископлексиран.
П.С. Ја слушнав мајка ти кога се слушна на телефон со сестра ти и и кажа дека јас сум ебел подобро од татко ти, и сестра ти рече, онака со тажно гласче, цитирам „Па знам бе мамо, па...Знам дека е подобар, тате за кур не го бива„
Ебате Аеродромците ебате, кажи на еден, цела Македонија ке дознае, а демек у поверење сум кажал. И сега што фајде имам јас од целава ситуација. Цел Аеродром сака сега да и се изнаебе на мајка му на АНУСче, кај има калаштура за 100 денари на друго место. Кај си го направив меракот, кај беше презадоволна и не ми зема пари овој пат, па уште и ми се нудеше да ми даде дел од фамилијарните земјдолески залихи во вид на чушки. Чиста среќа за тебе што не јадам чушки, преферирам пиперки, иначе кај остана без планираниот приход од понудените услуги, ќе останеше и без храна зимава.
Иле, јас се извинувам, следниот пат, ќе биде, овој пат имавме доста луѓе со кои требаше да се видиме