V
Viktoranius
Гостин
За Јорданчо не знам што, ама само знам дека Хаџивасилев и Кицулис ке се вракат на полусезона.Sto mislite za Noviot trener na Strumica ? Jordanco Davitkov ?
За Јорданчо не знам што, ама само знам дека Хаџивасилев и Кицулис ке се вракат на полусезона.Sto mislite za Noviot trener na Strumica ? Jordanco Davitkov ?
dali moze ja da ti kazam sto mislam ili ke se nalutite posto sega vi e trenerSto mislite za Noviot trener na Strumica ? Jordanco Davitkov ?
Ај кажи слободно, не се лутеме.:smir:dali moze ja da ti kazam sto mislam ili ke se nalitite posto sega vi e trener
Абе знааме оти е мајмун, ама за тренер си го бива.Не беееееееее...... Не само овој дрвенак!!!!!!!!!!!!!!!!! Ебати мајмунот ејјј!!!!!!!!!!!! ццццццццццццццццццц.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Драго пак ќе си остане вечити помошник ... ццццццццццццццццц!!!!
Како може да ги наваѓат се некој такви забегани!!!!!!!!!
nema da se vrati posto e suspendiran nema da moze da igraЗа Јорданчо не знам што, ама само знам дека Хаџивасилев и Кицулис ке се вракат на полусезона.
HadziVasilev veke ke pocne da trenira so ekipata ... A Kiculis mozebi drugata godina ima dogovor tamu vo Kipar...A i toj Cimpliaridis ako go pametite toj ke se vrati izgleda toj sto bese dobar SuterЗа Јорданчо не знам што, ама само знам дека Хаџивасилев и Кицулис ке се вракат на полусезона.
Абе знааме оти е мајмун, ама за тренер си го бива.
А што сакаш ти, да го стават ли Драго тренер, нема шанси тава да се случе.
Суспендиран е до полусезона. Ке се врати во вториот дел. А и Цимпларитидис ке се враќа.nema da se vrati posto e suspendiran nema da moze da igra
toa e pojako od nas nema tuka sto muabet da se pravi !!!! koga ke gi vidam nego i simik imam ogromna zelba na jadenje gonma srce mi se puni koga ke zapeam za niv dvajcaEh vie Aerodromci toa go cekavte sega ke ima na koj da se izvikuvate![]()