Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слушнафте ли Арсич поднел оставка сега на А1 кажаа несогласување со играчите и управата не толку лоша вест
Влаикидис би било најдобро да дојде супер тренер и човек беше
abe da ne imate finansiski problemi ili ne ???? seuste ostanuvate na toa deka se ok vo strumica!!!! btw samo joco majmune e soboden aj nazdravje neka vi eОд твоја уста во божји уши.
А точно ли е дека Тасовски ке си оди ?
abe da ne imate finansiski problemi ili ne ???? seuste ostanuvate na toa deka se ok vo strumica!!!! btw samo joco majmune e soboden aj nazdravje neka vi e
30000????? aloooo znaes kolku pari se toa!!!! aj da ne se lazeme za rusija i hrvatska molim teЕпа нели прочита дека поради патувањето во Хрватска и Русија има истрошено 30 000 евра, па затоа платите каснат малце.
30000????? aloooo znaes kolku pari se toa!!!! aj da ne se lazeme za rusija i hrvatska molim te
ej ne po vrat , po sija nikoj ne rece deka toa e bez pari ama ova e premnogu!!!!!!Ако не 30, сигурно има 20. Не е без пари тоа.
ej ne po vrat , po sija nikoj ne rece deka toa e bez pari ama ova e premnogu!!!!!!
baska ne mi odgovori dali se u finansiska kriza ili ne , dali toa sto ja i radikal go zborevem e tocno i za dzabe ne pravevte ludi !!!!
zatoa sto arsik ne e za dzabe otiden , tipot so strumica imase samo dva poraza , toa e uspeh da ne se lazeme , ako nekoj nosi uspesi nema zasto da e u nesoglasuvanja osven toa da mu duzat pari ili da mu rekle deka nema pari veke , treto nema
epa taka kazi ne me ubeduvaj so nekoj raboti sto ne se realni !!!! zlato MZT funkcionira so 30000 evra 4 meseci nema sansi tolku da potrosileАбе од кај јас да знам дали се во финансиска криза, не сум јас десна рака на гркот.
У колку саатот играт... преги забравих да го питам на Драго у колку саато е утакмицата? и дали ќе дават на ТВ? ... Пошто не ми е у план да одам, а кога ќе кажам дека не одам барем си стојам на зборот.
ова е напишано и испратено од а1 теам на страна 102, пост број 1520
и овдека не го гледам зборот највероватно
КК СТРУМИЦА ШАМПИОН 2006/07