Богоев ја ебаше цела игра, скарани биле со Димче па затоа не му даваше, па кутриот Тасовски мораше сам да се бори да дојде до топка за да шутира, погодува и колку толку да ја држи Струмица во игра!И3ГУБИВМЕ од Фени не3нaм точно кој беше ре3ултaт aмa 3нaм декa Грне и Богоев се Дрвa(Бaрем по тоa денес со го покaжaa).Тaсовски сaм Богоев му дaвa нa Грне тој преку игрaч дa шутирa![]()
Колку што можев да забележам се скараа пред натпреварот со Ростов. Кога се загреваа...Богоев ја ебаше цела игра, скарани биле со Димче па затоа не му даваше, па кутриот Тасовски мораше сам да се бори да дојде до топка за да шутира, погодува и колку толку да ја држи Струмица во игра!
Ако ова доликува на игра од страна на капитенот на шампионскиот тим незнам што друго би можело да биде полошо!
Срам да му е на Богоев, јесте да лани ни донесе титула, секоја му чест, ама дај малку нека падне ниско, не е ѕвезда! НЕКА УЧИ ОД ТАСОВСКИ!:uvo:
Денеска изгубивме токму поради поединЦи! Богоев беше свесен дека не е истиот тој од лани, па очигледно одеше на... ИЛИ ЈАС ИЛИ НИКОЈ!изгубивме после продолжение од 5 минути но тоа не е причина да се навредуваат поедини играчи бидејќи кога екипата е поразена мора да има повеќе кривци а не само 1 или 2.
изгубивме но мора да сме големи и во поразите за кои се надевам дека се поретко ќе доаѓаат особено во вториот дел кога екипата значително ќе се појачи
procitaj si nekade posto smenet e sistemot za play offШто Богоев што?
Убаво ви беше коа со Цедевита им влагаше,кога ги направи попара...
Тогаш убаво ви беше нели..?
И сега за 1 меч во лига за вас стана играч кој не е за во Струмица нели?
И после вие сте навивачи а?
Богоев ви има толку натпревари решено што ни вие незнаете,со исклучок на некој членови...кој знаат да ценат и се вистински навивачи...
Струмица ќе ви кажам дека да се сретне повторно со Фени меѓу 4-те најдобри во разигрување за титулата ,Струмица ќе ги згази...
Исто и за Тасовски кога е дупка сите ууу не го бива ово оно...ја упропасти Струмица,итн..
А сега бе? Да не ви беше он ќе изгубевте повеќе од 10 сигурно...
Така да замислете се малце...
Висината на еден играч ни се качува ни паѓа заради еден натпревар...
Zname site sto napravi BOGOEV .. No ako e vistina toa deka zosto se skarani ne mu podava na DIME neka otide da igre vo GRCIJA vo 12341liga a ne vo 2 !!!Што Богоев што?
Богоев ви има толку натпревари решено што ни вие незнаете,со исклучок на некој членови...кој знаат да ценат и се вистински навивачи...
Струмица ќе ви кажам дека да се сретне повторно со Фени меѓу 4-те најдобри во разигрување за титулата ,Струмица ќе ги згази...
Исто и за Тасовски кога е дупка сите ууу не го бива ово оно...ја упропасти Струмица,итн..
Што Богоев?Дa ти кaжaм што ?Нa две минути пред крaјот он јa фрли топкaтa во aут и3гледa бидејќи немaше слободен игрaч.Друго.Цело време Тaсовски не доби ни еднa топкa од него.Кaко може дa се скaрaни и 3aедно дa игрaaт :nenene:Што Богоев што?
Добро е сменив..procitaj si nekade posto smenet e sistemot za play off
Сапун гледам дека незнаеш да цениш...Што Богоев?Дa ти кaжaм што ?Нa две минути пред крaјот он јa фрли топкaтa во aут и3гледa бидејќи немaше слободен игрaч.Друго.Цело време Тaсовски не доби ни еднa топкa од него.Кaко може дa се скaрaни и 3aедно дa игрaaт :nenene: