Еднаш рече три, па рече два, па три... Некако не си ми одлучен, или како шо ќе биди така !? ХаахахахАууу да трет сет како што реков.Кој тенис го гледаме луѓеее ми фалеше ова
--- надополнето ---
Остај го мења пелени сега нема време да гледа телевизија :pos2:
Ако умри Надал....Аку и на земја има ваква игра......Бр 1 позицијата до крај на година ќе се менит!![]()
Реков дека ке биде 3 сета и многу тежок меч.И дека нема никој никого супериорно да победи.И така и испадна.Кога заврши првиот сет реков дека успеав да погодам дека ке биде тешко сега уште делот 3 сета да играат остана.Само се надевам дека ке бидат 2 зашто ми одговара повеќе како фан на надал....потајно се надевав на тоа ама предвидувањето беше 3 сета и доста тежок меч да гледаме..Еднаш рече три, па рече два, па три... Некако не си ми одлучен, или како шо ќе биди така !? Хаахахах
Најдобар во историјата со таков старт на сезона брат.Не со толку победи по ред.Читај постот погоре колку надал направи 2008.Мнооогу повеќе.Ноле го направи на самиот старт на сезоната и има скор 18-0 надал имаше порази пред тоа ама како серија од победи ноле тешко да се спореди со надал таа годинаНовак со овие 18-0 е прв тенисер во историјата кој има оваква серија направено ..
..следува Мајами, каде со сигурност ќе направи 22-0, а за понатаму и не сум сигурен)
..наредната година многу поени ќе треба да брани![]()
И таму и таму ќе иди пренос, Б92 ги има откупено сите мастерси за оваа година, а и СК исто такаajde od utre pocvit vtoriot masters ovaa sezona vo Miami samo neznam dali ke go prenesvet sportklub i b92